Petting közben mi a lány feladata?
A lány akkor cumizik is, vagy csak kézimunkázik?
12/F
hát a "cumizás" is vehető annak,bár azt inkább az orális szex kategóriába sorolják.
de persze attól függ,ha ő is orálisan elégít ki és nem csak ujjal,akkor ha Te is szeretnéd őt úgy akkor tedd meg.
minden olyan szexuális tevékenység 2 ember között, ahol nincs közösülés, az a PETTING. tehát lehet akár csak egy erotikus masszázs vagy csókok az egész testre, az intim zónák kényeztetéses kézzel vagy szájjal, bármi.
nincs előírás, hogy "ki mit csinál" azt csináljátok, ami jól esik és a partner is akarja.
Kedves 12 éves fiú Kérdező!
Vedd elő a Lego-dobozodat és azzal játsszál, majd 18-20 éves korodban ráérsz azon töprengeni, hogyan szexelj.
Amúgy az sem ártana, ha így éjfél után már lefeküdnél aludni... Szüleid hol vannak?... Nem érdekli őket, mit csinál a kisfiuk?
akkor már túl vagyok a pettingen. csókolgattam, a polója alá nyúltam, ő markolászta a farkam, de egyikünk se ment el. ideje szintet lépni akkor.
utolso válaszoloknak: semmi közöd hozzá te irigy dagadt kutya.
Jézus Mária milyen világot élünk.10 év múlva már ez lesz a természetes hogy felelőtlen 12 évesek élnek nemi életet?
Am az ilyenekből szoktak bajok lenni...
nem tudod mi a petting de azért "ideje szintet lépni"? szerencsétlen gyerek...
még mielőtt elkezdesz gyanúsítgatni, hogy irigy vagyok, boldog párkapcsolatban élek már több éve, csak én egy kicsit időssebb vagyok mint te...dagadt kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!