Az gáz ha egy fiú 26 évesen is szűz és még nem sikerült rövidtávú kapcsolatra sem összejönnie senkivel?
Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 17:02
21/52 anonim válasza:
Igen, biztosan elő tudnék teremteni 2 millát csak úgy, az egyetlen probléma, h lecsuknának bankrablásért, és annyit érnék el a megszépült arcommal, h szívesebben dugnának meg a sitten.
22/52 anonim válasza:
Külföldi melóra gondoltál esetleg?
23/52 anonim válasza:
Igen, de ahhoz is időbe telik indulótőkét összeszedni.
24/52 anonim válasza:
"Igen, de ahhoz is időbe telik indulótőkét összeszedni."
bármit mondtok mindig az lesz a konklúzió, hogy inkább tesznek semmit.
26/52 anonim válasza:
A ronda arc a nagy magány forrása, amire nincs elixír.
28/52 anonim válasza:
Nem láttam még olyan ronda embert, akinek milliós plasztikai műtétre lenne szüksége. Menj el kondizni és küzdősportolni, az majd férfit farag belőled és még jól is fogsz kinézni. :D
30/52 anonim válasza:
"A ronda arc a nagy magány forrása, amire nincs elixír."
Ezen én már csak röhögni tudok! :D Amúgy igazat írt a 28-as, viszont a személyiséget sokkal nehezebb fejleszteni, mint a kinézetet és a személyiség a nőknél sokkal fontosabb én ezt tapasztalatból mondom. Ezért nem értem miért a kinézet miatt sírnak itt az emberek mikor azt könnyebb változtatni műtéteknek nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!