Az gáz ha egy fiú 26 évesen is szűz és még nem sikerült rövidtávú kapcsolatra sem összejönnie senkivel?
Kinek kellene barátokat szereznie, ha nem neki magának? Kinek kellene nőt szereznie neki, ha nem neki magának?
(Kérdem ezt úgy hogy volt már hogy teljesen idegen ország idegen városába érkezve nulláról kellett felépítenem a szociális körömet idegen nyelveken.)
A magányosság nem olyan mintha valakinek nincsenek lábai, lehet ellene tenni.
"Sokan vagyunk így, de nem foglalkozik a problémánkkal a kutya sem. Csak a nőket sajnáltatják állandóan, ha túlsúlyosak pl, de a magányos férfiaknak sehova sincs lehetőségük fordulni segítségért..."
Aki kövér lefogyhat, aki magányos kereshet barátokat, társat.
Aki meg csak sajnáltatni tudja magát azt forever alone-nak nevezik.
Nem kell túldramatizálni a helyzeteteket az, hogy egyedül vagytok nem mások hibája.
az lenne gáz, ha össze akarnál jönni egy csajjal, és elmondanád neki ezt.
el ne felejtsd, hogy ismerkedésnél(meg utána is) hazudni kell a nőknek!
Ha annyira sz.r tegyetek ellene.
Ha tényleg szenvednétek ettől tennétek érte.
Millió egy társkereső, fórum van. Semmibe sem kerülne ismerkedni csak valami miatt nem is akartok.
Komolyabb probléma esetén léteznek pszichiáterek akikhez el lehetne menni.
De könnyebb wow-ozni, meg filmeket nézni a besötétített a szobában egész nap.
"Ha annyira sz.r tegyetek ellene.
Ha tényleg szenvednétek ettől tennétek érte."
Mit lehet a ronda arc és az alacsonyság ellen tenni?
Ha annyira rossz lenne a helyzet, amit kétlek.
Léteznek plasztikai sebészek akik ezen tudnak segíteni, de az drága, meg mit tudom én nyilván.
Akkor ne tegyetek semmit, eddig is bevált ez a taktika.
Alacsonyság ellen is lehet tenni, műtétileg meg tudják hosszabbítani a combcsontot.
2 millió? Szóval a kiadások fontosabbak, mint a boldogság.
Szerintem akármennyibe is kerül a boldogság azt megéri előteremteni.
De nem, biztos lesz még kifogás dögivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!