Mennyire számít az előjáték?
Figyelt kérdés
Mennyiben befolyásolhatja a dolog kimenetelét az előjáték? Az első szűz barátnőmnél tapasztalatlan voltam és semmi előjáték, hanem rögtön a közepébe és szegénynek nagyon fájt :( a következőnél viszont már volt előjáték és kellően benedvesedett. Lehetett ettől könnyebb a dolog? Nem szeretnék bunkó lenni, de könnyen ment be és picit fájt neki.2014. febr. 26. 18:15
1/11 anonim válasza:
Nagyon fontos az előjáték hidd el, képzeld már el szegényt, hogy milyen fájdalom lehet neki. Vagina elég érzékeny terület és azért nem hiszem, hogy valamelyik nő is szereti ha szárazon neki esnek.
2/11 anonim válasza:
Ebből látszik h a szexuális érettség nem egyenlő azzal, ha neked feláll és bele tudod tolni valakibe.
Igen, kell az előjáték, mit gondoltál? Sok idő, egymásra hangolódás, kezek-nyelvek játéka...stb.
3/11 A kérdező kommentje:
Fiatal voltam :/ kb. 16-17 A következőnél beszélgettünk is és megpróbáltam minél jobban ellazítani feloldani egy kicsit, hogy ne legyen feszült, ami sikerült is.
2014. febr. 26. 18:19
4/11 anonim válasza:
A szexuális műveltség alapja, hogy fel tudod izgatni jó nedvesre
6/11 lio77 válasza:
Elég fontos..a focista is meghúzódik ha nem melegít be rendesen :)
7/11 anonim válasza:
Pff ez nekem is fájt...
?? Az előjáték nagyon fontos, te meg egy tapló vagy, ha ezt kérdezni kell. Nem csak szűznél.
9/11 anonim válasza:
Én szeretem, ha nekemesik a barátom random valahol, nem szeretem az előjátékot, az eleje picit fáj de tűrhető, aztán meg nagyon jó. Főleg ha mondjuk a pincében esik nekem, nem szeretem az előjátékot. Csak ő meg igényli.
10/11 anonim válasza:
IGEN, nagyon fontos az előjáték. Ha nem nedves a csaj, fáj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!