Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Bnőmel pénteken feküdtünk le...

Bnőmel pénteken feküdtünk le elsőnek. ő szűz volt és agyon fájt neki. Szombaton újra lefeküdtünk és akkor is fájt neki végig. Mi lehet a baj? Kevés az előjáték? Igaz a méretem nem kicsi. De már olvastam h valakinek még a 4. is fájt.

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 19:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg bánhatnál vele finomabban. He, mi? Ebbe belegondoltál?
2013. dec. 2. 19:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Bakker, gondolkozz!Csinálsz a durung bunkós tököddel egy szűk nyíláson egy sebet. A következő nap megint bele nyomod a nem kis töködet, ezzel a sebet felszakítod. Idő kell még begyógyúl és idő kell a megfelelő táguláshoz is!
2013. dec. 2. 19:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert biztosan nem voltál elég ügyes, (ez fix de már késő bánat) viszont.

A hüvelye erős megterhelést kapott, és SEBES! A szűzhártya szakadása után seb van a helyén, annak gyógyulnia kell pár napot! Legalább 3 nap pihi neki!

És mi az,hogy végig? Ugye nem gondolod komolyan, hogy fájt neki te meg csináltad tovább, gyak. mintha erőszakolnád????

2013. dec. 2. 19:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Addig dugod be neki, ameddig nem fáj neki, próbálkozol, ha csak fájva megy a szex, akkor nem csinálod. Nagyon finoman kell bánni a lányokkal, főleg, ha nagy pötsöd van!
2013. dec. 2. 19:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Sok minden lehet a baj.

Nektek kell érezni, hogy elég volt-e az előjáték, de az biztos, hogy nem volt elég, akkor amiatt fájhat neki, hogy nem elég nedves. De az is lehet, hogy egyszerűen csak szűk, és ezért fáj neki, hozzá kell még szoknia a szexhez.

2013. dec. 2. 19:36
 6/13 anonim ***** válasza:

Csak a többiekhez tudok csatlakozni.

Ha már nem megy, hogy felizgasd, és finoman bánj vele, akkor legalább használj síkosítót. És ha fáj neki, akkor ezért vegyél vissza.

Nyilván minden lány más, de én egyáltalán nem emlékszem nagy fájdalomra a szüzesség elvesztésekor. Kicsit kellemetlen volt az elején, de csak az első néhány percben.

2013. dec. 2. 19:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Uramatyám, rossz elképzelni...
2013. dec. 2. 19:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden ilyen lányért ilyenkor egy kicsit megszakad a szívem. Ezt komolyan mondom :(
2013. dec. 2. 19:44
 9/13 A kérdező kommentje:
ne úgy értsétek hogy ordított úgy fájt neki . közbe élvezte is meg néha néha fájt. és finom voltam vele nem erőszakoltam meg! voltam már más szűz lánnyal de ott simán ment minden.de nem mondta h nem hagyjam abba! :D
2013. dec. 2. 20:02
 10/13 anonim ***** válasza:
49%
Kb. 6 éves fekete-fehér tarka, nagytestű, szarvas bakkecskémet eladnám. Nagyon szép, jól tejelő gidák és gödölyéim születtek tőle. Évek óta vele pároztatom anyakecskéimet, csupán vérfrissítés céljából válok meg tőle. Kezes, szelíd. Kérésre küldök képet is.
2013. dec. 2. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!