Bnőmel pénteken feküdtünk le elsőnek. ő szűz volt és agyon fájt neki. Szombaton újra lefeküdtünk és akkor is fájt neki végig. Mi lehet a baj? Kevés az előjáték? Igaz a méretem nem kicsi. De már olvastam h valakinek még a 4. is fájt.
Mert biztosan nem voltál elég ügyes, (ez fix de már késő bánat) viszont.
A hüvelye erős megterhelést kapott, és SEBES! A szűzhártya szakadása után seb van a helyén, annak gyógyulnia kell pár napot! Legalább 3 nap pihi neki!
És mi az,hogy végig? Ugye nem gondolod komolyan, hogy fájt neki te meg csináltad tovább, gyak. mintha erőszakolnád????
Sok minden lehet a baj.
Nektek kell érezni, hogy elég volt-e az előjáték, de az biztos, hogy nem volt elég, akkor amiatt fájhat neki, hogy nem elég nedves. De az is lehet, hogy egyszerűen csak szűk, és ezért fáj neki, hozzá kell még szoknia a szexhez.
Csak a többiekhez tudok csatlakozni.
Ha már nem megy, hogy felizgasd, és finoman bánj vele, akkor legalább használj síkosítót. És ha fáj neki, akkor ezért vegyél vissza.
Nyilván minden lány más, de én egyáltalán nem emlékszem nagy fájdalomra a szüzesség elvesztésekor. Kicsit kellemetlen volt az elején, de csak az első néhány percben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!