Bnőmel pénteken feküdtünk le elsőnek. ő szűz volt és agyon fájt neki. Szombaton újra lefeküdtünk és akkor is fájt neki végig. Mi lehet a baj? Kevés az előjáték? Igaz a méretem nem kicsi. De már olvastam h valakinek még a 4. is fájt.
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 19:31
11/13 anonim válasza:
A kérdésben mEg azt írtad, nagyon fájt neki. Masodik alkalommal is végig fájt. Ez nem utal túl sok gyengedsegre. Ha már felmerül, h kevés lehet az előjáték, akkor biztos, hogy kevés.
12/13 A kérdező kommentje:
igen szerintem is kevés volt. mert az első aktusnál nagyon kevés volt az előjáték . mert mondta hogy " esünk rajta túl ne hogy meggondoljam magam " szombaton több volt az előjáték . ki is akartam nyalni de nem hagyta... na mondom jóó..
2013. dec. 2. 20:36
13/13 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy egy picit túl értékeled magad és a fütyidet? ;) Az viszont tuti, hogy az előjáték fontos főleg szűz lányoknál. A barátnőmnek az első picit fájt rá kb 2 hétre feküdtünk le újra és akkor is fáj egy picit a legelején és még egy hónappal később is. Sztem az első pár alkalommal nagy rá az esély, hogy ha picit is, de fájni fog neki. Nem a méret a lényeg, hanem a tudás, Nekem pl 20 cm mégis megtudtam oldani, hogy gyengéd legyek vele. Annyit mondhatok, hogy: Ésszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!