Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mire számítson egy 23 éves...

Mire számítson egy 23 éves szűz lány a szexuális életben?

Figyelt kérdés

Csinos, ad magára, művelt, de mégsem találta meg az igazit, és kezdi azt érezni, hogy neki túl nagyok az elvárásai..

Csupán csak szerelemben szeretné elveszíteni, és nem olyan fiúval aki csak a testérét lenne vele.

Viszont most már kezd nagyon rágörcsölni erre a témára!

Szóval ilyen korban ha egy lány szűz, és csalódik majd az első "párjában" akkor az sokkal nagyobb trauma lesz számára mintha 16 évesen történne ez vele?!

Mivel mondjuk 6-8 éve várja az "igazit" és ilyenkor sokkal nagyobb trauma tud lenni, ha egy esetleges csalódás éri, igaz?

2014. febr. 26. 15:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem várj az igazira, de próbálj meg több lehetőséget adni a fiúknak, mert ha csak álomképekbe ringatod magad akkor elmegy melletted az élet. Viszont még mindig normálisabban gondolkodsz, mint a r.bancok.

Én 21 éves lány vagyok és szűz, nem az zavar, hogy szűz vagyok, mert vallási okokból vagyok az, hanem az, hogy nem képesek a férfiak az elköteleződésre, és amíg ez így lesz, addig köszönöm szépen nem kérek a szoknyavadászokból, azok menjenek csak a r.bancokhoz.

Lehet lepontozni.

2014. febr. 26. 23:11
 22/32 anonim ***** válasza:

én valahogy örülök hogy vannak ilyen lányok

akár válthatnánk pár üzenetet is

21/f

2014. febr. 26. 23:34
 23/32 anonim ***** válasza:
58%
Ő így döntött. Valahol megértem. Én mondjuk nem tudnék ellen állni..
2014. febr. 27. 00:25
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

hihetetlen, hogy ha az ember megpróbál a dolgok mögé nézni, és komolyabban elgondolkodik akkor lepontozzák, ha séróból tolja a konvencionális (ám általában hasznavehetetlen) választ vaktában tüzelve, akkor meg fel.

Néha elgondolkodom,hogy egy kérdező mire számit amikor ide ir.

2014. febr. 27. 08:38
 25/32 anonim ***** válasza:

Tökéletesen egyetértek a 16-os válasz írójával.

Szintén így gondolkodok huszon éves srácként.

Merrefelé éltek?

Ha szoboszlón vagy a környéken laktok jelezzétek.

2014. febr. 27. 09:47
 26/32 anonim ***** válasza:

Én 20 éves vagyok, és szűz lány.

Eddig én 2 kategóriával találkoztam, akiknél a személyiségük nagyon tetszett:

1. csak barátként tudtam volna rá tekinteni, nem tetszett a külseje

2. kívülről-belülről nagyon tetszett, viszont volt barátnője. Az esetek 80%-ában ez fordult elő.

2014. febr. 27. 11:35
 27/32 anonim ***** válasza:
95%

Nem hinném, hogy korfüggő, ha 23 évesen ér csalódás vagy 16 évesen.

Én 28 és féléves koromig szűz voltam. Hasonló okokból, mint te. Aztán egymásba bolondultunk egy harmincas évei végén járó pasival. És úgy tűnt, hogy ő lesz a megfelelő. Én is fontosnak éreztem, hogy szerelemből történjen meg. És úgy tűnt, ő is az, meg én is annak éreztem magam.

Sajnos nem úgy alakult a kapcsolat, pocsék érzés volt, mert attól rettegtem mindig, szinte betegesen, hogy lefekszem valakivel, és nem lesz belőle hosszú kapcsolat, hanem hamar otthagynak. Így is lett. Borzasztó érzés volt, nem tagadom, de túléltem.

Nem bánom, hogy így alakult, szerintem ha 23 évesen történik, ugyanilyen sz.r lett volna. Max. annyi, hogy hamarabb látom be, hogy jó, ettől féltem, sz.r volt, de túléltem.

Nem szabad rágörcsölni a dolgokra. Nekem is mindig ezt mondták, de nem hittem el.

2014. febr. 27. 21:48
 28/32 anonim ***** válasza:
90%

Semmiről sem maradtál le, van olyan nőismerősöm aki 26 évesen vesztette el, és hamar beletanult, jó lett a szexuális élete. :)

Másrészt viszont lehet, hogy tényleg túl válogatós vagy. Ne várd a tökéletest, nem létezik. Nézz szét a "barátzónában" is, hátha akad egy normális srác ott aki szeretne, csak vak vagy.

2014. febr. 28. 15:31
 29/32 anonim ***** válasza:
20%
Egyedül halsz meg
2014. márc. 2. 20:08
 30/32 anonim ***** válasza:
67%
De jó látni, hogy vannak még normális lányok akik nem azzal dicsekednek, hogy már 14 évesen átment rajtuk a fél város. Szerintem nem gáz, ha ennyi idősen még szűz vagy. Ebből is látszik legalább, hogy te nem csak egy jó szexet hanem egy jó kapcsolatot akarsz (szexel megfűszerezve persze:D)
2014. márc. 2. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!