Mire számítson egy 23 éves szűz lány a szexuális életben?
Csinos, ad magára, művelt, de mégsem találta meg az igazit, és kezdi azt érezni, hogy neki túl nagyok az elvárásai..
Csupán csak szerelemben szeretné elveszíteni, és nem olyan fiúval aki csak a testérét lenne vele.
Viszont most már kezd nagyon rágörcsölni erre a témára!
Szóval ilyen korban ha egy lány szűz, és csalódik majd az első "párjában" akkor az sokkal nagyobb trauma lesz számára mintha 16 évesen történne ez vele?!
Mivel mondjuk 6-8 éve várja az "igazit" és ilyenkor sokkal nagyobb trauma tud lenni, ha egy esetleges csalódás éri, igaz?
Ez mit jelent, hogy kiderült? Mert ha hónapok óta járnak, és a lány kéreti magát, az még nem "csak szexet akartak".
Én azért pár kérdéssel körbelőném a lányt, mert szerintem ő sem éppen nyitott.
23 leszek egy hónap múlva, szűz, nem görcsölök a témán.
Én is várom az "igazit": nem a szőe herceget, csak akiben megbízhatok, kölcsönösen tisztelni és szeretni tudjuk egymást. Nem akarok csak azért szexelni, hogy elmondhassam, "jippííí, nem vagyok szűz", ez nem az én stílusom. Akikkel eddig összefutottam 2 kategóriába oszthatók: vagy barátok lettünk, mert nem passzolt a személyiségünk egy párkapcsolatra, de barátként nagyon is jól megvagyunk, a többieket elhessegettem: tényleg csak szexet akartak. Tudom, hogy a szex fontos egy kapcsolatban, de ez nem minden.
Nem tudok valakihez addig hozzáérni (még csak megölelni sem nemhogy csók, vagy lefeküdjek vele), amíg nem szeretem, nem tud lelkileg és szellemileg is kielégíteni, a fizikai csak ezután jöhet. Ilyen vagyok, ennyi, akinek ez nem tetszik, mehet. Nem bántam meg eddig egyik lépésemet sem, ha tükörbe nézek, nem érzek hányingert amiatt, hogy meghazudtoltam a természetemet, elveimet. Ha pedig nos, hogy is mondjam... arra ott van a jobb kezem:D
Egyszóval a többi válaszolónak üzenem: ez nem jár törvényszerűen frusztrációval. Személyiségfüggő. Akkor lennék frusztrált, ha csak a testi vágyak miatt összefeküdnék valakivel, vagy csa azért, hogy ne legyek egyedül. Jól érzem magam "magammal", ki vagyok békülve a személyiségemmel, így nem nyomaszt az egyedüllét. Egy társ persze hiányzik, de nem halok bele/hasad meg az elmém emiatt:D
22/N
ma 18:07
Mintha csak én írtam volna! :)
szintén szűz lány (1 hónap múlva 23)
16-os vagyok.
Rájöttem, hogy közbe a kérdésre nem is válaszoltam:D
Személyesen semmi "extrát" nem várok. Nyilván eleinte nem fog könnyen menni, több mint valószínű, hogy fájni fog/kellemetlen lesz, vérzés is benne van a pakliban. Így kb. arra számítok, hogy aktus után egy törülközőt fogok hideg-sós vízben áztatni, hogy kijöjjön a vérfolt.
Kisebb fennakadások nyilván lesznek, idő mire megismered a partnered testét, de jó humorral, szeretettel, bizalommal ez nem jelent problémát. Ha pedig tényleg összepasszoltok, a szex is élvezetes lesz egy (kis) idővel.
Trauma/csalódás ami érhetne: ha agresszív, nem törődik velem, csak a saját kielégülése számít, önző, kritizálja a testem. A többi rossz tulajdonságot (ápoltság hiánya, stb) ki lehet szűrni a randikon.
Kb. ennyi.
Ha figyelmesen olvastál, akkor folyamatról irtam, ami kb: 30-35 éves korodban fog gondot okozni. Most még igen, elég a jobb kezed, 35 felett meg észre sem veszed már ha mégsem.
Attól függ kivel jön össze. Ha bunkóval akkor csalódást, ha normális emberrel akkor boldogságot.
ne legyetek rib@n/ok, nem juttok vele előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!