Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Anyu el fog vinni nőgyógyászho...

Anyu el fog vinni nőgyógyászhoz, és be akar velem jönni, de én tegnap elvesztettem a szüzességem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyukám mindenféleképpen be fog velem jönni a rendelőbe,de én már nem vagyok szűz,de nem akarom elmondani anyukámnak (nincsen olyan jó a kapcsolatunk)mit tegyek?

2014. febr. 23. 17:48
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
És ha anyu bejőn és az orvosnak azt mondom,hogy szűz vagyok(nyilván látni fogja,hogy nem) esetleg,akkor előfordulhat,hogy kiküldi anyukámat és megkérdezi Mégegyszer?
2014. febr. 23. 17:58
 12/26 anonim ***** válasza:
Ezt nem nagyon tudod megúszni. Legfeljebb úgy, ha be is megy veled, de a vizsgálat megkezdésekor megkéred a doktort, hogy szóljon anyukádnak, hogy fáradjon ki, mert feszélyez. Utána ha vége a vizsgálatnak, megkéred a dokit, hogy ne mondja el anyukádnak, hogy már nem vagy szűz, mert te akarod ezt megtenni, csak még erőt gyűjtesz hozzá. De ez a verzió csak akkor működik, ha anyukád lojálisabb típus. Ha ilyen akarnok, akkor bemegy, ha törik-ha szakad.
2014. febr. 23. 17:59
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

Oké, hogy még csak 15 éves, de azért na... Nehogy már szétpakolja a lábát, mikor az anyja is nézi. Komolyan mondom, néha a "felnőttek" marhára agyatlanul képesek cselekedni.

26/F

2014. febr. 23. 17:59
 14/26 anonim ***** válasza:
61%
Az orvos nem fogja firtatni ugyanis a szűzhártya nem csak szextől szakadhat át.Nyugodtan mondhatod,hogy szűz vagy.De mondom még egyszer.Amikor már bementetek akkor szólsz anyukádnak,hogy jobban szeretnéd,ha kimenne.Az orvos előtt nyilván nem fog erősködni,de az orvos ki fogja küldeni.
2014. febr. 23. 18:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Most csavarok egyet a dolgon.Anyud megtudja, hogy már elveszetted...OSZT AKKOR MI VAN?!

Mit tud csinálni?Megver?Szobafogság?

Semmit nem tud tenni!

2014. febr. 23. 18:12
 16/26 anonim ***** válasza:
70%
A 14. válaszolónak teljesen igaza van. A szűzhártya tornagyakorlatok, nyújtás és még sok más folyamat közben elszakadhat. Szóval ha megkérdezi az orvos vagy anyukád, hogy szűz vagy e még, nyugodtan mondd, hogy igen.
2014. febr. 23. 18:16
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagytok olyan kapcsolatban, de azért el akar vinni nőgyógyászhoz?? Fölöttébb fura.

Mégis mi oka van rá? Miért kell nőgyógyászhoz menned?

Talán ebből kéne kiindulni.

Egyébként ha nem sztk-s orvoshoz visz, akkor bizony be fog menni és nem fogja senki kizavarni. Ő fizet.

Egyébként milyen hülyeség az, hogy "nehogy már az anyja előtt tegye szét a lábát"?

Egy az, hogy az anyja lába közül jött ki,

kettő: ez nem szex, hanem orvosi vizsgálat,

három: ilyen esetben, amikor kísérő is van bent, SOHA nem a lába között vagy az orvos mellett áll meg, hanem a páciens fejénél, azaz semmit se lát a konkrét vizsgálatból.

2014. febr. 23. 18:16
 18/26 anonim ***** válasza:
74%

Persze, mondja csak azt, hogy szűz,

így ha nincs hüvelyi panasza, akkor a végbelén keresztül fogják megvizsgálni.

Illetve, ha mégis megvizsgálják hüvelyi úton és rákszűrést végeznek, akkor majd izgulhat az eredmény miatt, hogy P1 legyen, nehogy más.

2014. febr. 23. 18:20
 19/26 anonim ***** válasza:
15 évesen voltam először nőgyógyásznál, anyukám be akart jönni velem, sőt én is azt akartam, hogy bejöjjön, de NEM engedték be.
2014. febr. 23. 18:25
 20/26 A kérdező kommentje:
Pont azért akar elvinni,mert gondolja,hogy nem vagyok szűz.
2014. febr. 23. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!