Mit csináljak, ha kezdek belezúgni egy srácba, de nem merem elmondani neki, hogy még szűz vagyok, mert félek, hogy kiábrándul belőlem? 21L
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 23:43
12/16 anonim válasza:
Hát én nagyon örülnék neki az tuti. :) 20/f Sosem vettem el nő szüzességét, egy barátnőm se volt szűz. Szóval boldog lennék.:D
13/16 anonim válasza:
Csak egy önző ember tekinti rossz szemmel, ha a párja még szűz. Miért mondom ezt? Azért mert azt várja, hogy a másik tapasztalt legyen -> vagyis jó az ágyban -> vagyis a saját élvezete érdekli és nem a párjáé. Az ilyesmi jobb is, ha az elején kiderül. Szóval mondd csak el neki. ;)
23/F
14/16 A kérdező kommentje:
olvasva így pár választ, reálisnak tűnnek. köszönöm a biztató szavakat :)
2014. febr. 21. 10:03
15/16 anonim válasza:
ha ezért kiábrándul, te csak jól jártál, mivel ez sekélyes jellemre vall...
16/16 anonim válasza:
Én kimondottan örülnék neki. De ezt embere válogatja. Kinek mi az amit elfogad és amit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!