Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért lett ebből divat? -. -"

Miért lett ebből divat? -. -"

Figyelt kérdés

Szóval hol is kezdjem.. én egy 13 éves lány vagyok.

Sok olyan kérdést olvastam már itt hogy pl. " 13 éves lány vagyok a barátom 16 lefeküdjek vele? "

Először is ha a 13 éves lány van olyan érett hogy tud normálisan gondolkozni, akkor nem gondolná hogy egy mai 16 éves fiúnak egy kapcsolatba szex is kell?! Ha ennyi nem jutott volna eszébe és jár vele hát akkor csak sajnálni tudom. ( persze ha nem szeretné még elveszteni a szüzességét )

Miért divat ez a többségnél hogy 13 évesen már lefekszenek a pasijukkal?

Egyszerűen nem értem az ilyen lányokat. Szerintem ez szánalmas már hogy idáig fajult a világ....

2009. dec. 9. 21:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Te nem vagy 13 éves. Egy 13 éves nem így ír, nem ilyen szavakat használ, nem így fogalmaz. Szánalmas vagy. Nekem is megvan a magam véleménye, mégse csinálok belőle valami idióta kérdést, hogy azt mondják, ó igen, milyen felnőtesen gondolkodsz, stb.

Egyébként igen, elég "gáz", hogy ennyi idősen vesztik el a szüzességüket, de nem a te dolgod.

2009. dec. 10. 17:11
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyáltalán nem érdekel,hogy hogyan rontják el az életüket.Igen,elronthatják,hiszen sokan nem is védekeznek,vagy - a szerintük védekezésnek számító - megszakítást alkalmazzák.Aztán meg siránkoznak nehogy baba legyen a vége.

Ami engem idegesít az az,hogy nap,mint ilyen kérdéseket látok:"Lefeküdtem a barátommal,de nem védekeztünk.Nem ment el bennem,ugye nem lehetek terhes?"

Szinte minden nap van minimum egy ilyen kérdés!És még mindig nem tudják,hogy mire való az óvszer-.-"

Na ez engem már idegesít.Biztos gonosznak tűnik,de sokszor gondolom azt egy-egy ilyen kérdés láttán,hogy ha 13évesen van esze szexelni,de arra nincs esze,hogy védekezzenek akkor meg is érdemli,hogy szenvedjen(hiszen gyerekként terhesnek lenni nem lehet egyszerű dolog).

Ezzel mind magukat minősítik-.-"

Mellesleg én egy lassan 15 éves lány vagyok.Szűz vagyok,nem volt még barátom,sőt nem is csókolóztam még.Na és?Nem érzem,hogy bármiről is lemaradnék,azokkal pedig nem is foglalkozom akik ezt cikinek találják...

2009. dec. 10. 18:41
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. egyébként csak kíváncsi voltam a többiek véleményére. És de , tényleg 13 éves vagyok :D sőt csak most lettem annyi...
2009. dec. 11. 12:13
 24/26 anonim ***** válasza:
70%
ha zavar hogy szüz vagy, márpedig zavar ha itt vagy akkor keres egy tapasztalt pasit aki bevezet nem fájna és élveznéd is, ha gondolod irj nekem és megbeszéljük...
2009. dec. 14. 00:57
 25/26 anonim ***** válasza:
XD
2009. dec. 14. 20:36
 26/26 anonim válasza:
A mai világban a gyermekkor teljesen kimarad!!Engem 13 évesen még nem érdekeltek ilyenek!
2009. dec. 16. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!