Ebből lehetnek ikrek?
Figyelt kérdés
Ha 2 pasi felcsinál egy csajt! Egyik segglyukba másik pinába élvez! Tudom, hogy hülyén hangzik de érdekel! Vagy ilyenkor, hogy dől el kié lesz a gyerek? :D :$2011. jún. 18. 00:29
1/14 WhiteLabel válasza:
ha valakit seggbekúrsz, nem lesz gyereke te igen agyoniskolázottbarom.
2/14 A kérdező kommentje:
Akk úgy kérdezem, hogy ha 2 percig beteszi az egyik utána 2 percig a másik a pinába! és mind2 beleélvez!
2011. jún. 18. 00:34
3/14 anonim válasza:
fake,kérdésed hamarosan töröljük
5/14 A kérdező kommentje:
dehogy is! fiú vagyok! 19
2011. jún. 18. 00:37
6/14 WhiteLabel válasza:
Szerintem neked beteg az agyad.
7/14 mimano válasza:
Nem, így max egy olyan retardált fog születni, mint a kedves kérdező.
8/14 anonim válasza:
Ikrek nem lesznek (mármint nem nagyobb az esélye), csak egy spermaverseny. Az ember kialakulása környékén ez általános volt, úgyhogy a férfi és a nő szervezete is kiválóan fel van erre készítve.
Aztán aki nyer - azé a gyerek.
9/14 anonim válasza:
Amelyik férfi spermiumjai előbb érnek oda (2 perc előny itt nem sok, tehát nem érdemes ebből kiindulni). Egyébként meg szerintem is kezeltessed magad.
10/14 anonim válasza:
te tényleg ennyire hülye vagy????
először is h seggbe csinálják alapból nem lehet gyerek
és attól mert ketten dugják meg még nem lesznek ikrek
.....SÖTÉT kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!