Hol tudom megtalálni a családomat, vagy hogyan? Intézetben nőttem fel.19-en vagyunk testvérek, ebből vannak ikrek is 2X. Mindenkit máshova vittek annakidején, mikor a szüleink elhunytak.
Márpedig a gyámhivatalnak kötelessége felvilágosítást adni. Valószínüleg nem tudják most hol élnek a testvéreid, de a nevüket, általuk ismert adataikat ki kell, hogy adják neked.
Fordulj a Családvédelmi Szolgálat Jogi részlegéhez.
Hát iwiwen próbálkoztam, de gyakori is a nevünk, meg nem találok olyat akik hasonlítanának egy kicsit is. Az ikrek egyébként az egyik 3-as iker a másik meg 2-es iker. Hogy miért csináltak ennyi gyereket, azt ne tőlem kérdezzétek, nem tudom, csak annyit tudok, hogy a legidősebb testvérem az én születésemkor is már 20 év felett volt. A szüleim egyébként állítólag:) mélyen vallásos emberek voltak s az én születésemnél halt meg az anyukám. 4 éves koromig az idősebb testvéreim neveltek, majd elhunyt az édesapám is, s akkor elvittek minket akik még nem voltunk nagykorúak az intézetekbe, egyébként Hajdú Bihar megyébe, Debrecenbe, mert a mellette levő kis faluban éltünk.
Gyanítom aktív sexuális életet éltek, s a vallásuk miatt nem vetették el a gyerekeket. Nagyjából ennyi.
Azt írjátok a gyámhivatalnak ki kellene adni. Semmilyen információt nem adhatnak ki, de ha adhatnának sem tudnak sokmindent, mondta egy ügyintéző hölgy. Nekik csak az van meg, hogy onnan 1976.-ban vitték el a gyerekeket a debreceni intézetbe, ott meg volt egy szuper tűz eset (pechemre) 1983.-ban amikor is leégett a levéltár, így nincs adat, hogy ki hova került onnan tovább. Hol hirdessek, vagy mit tehetek ezen kívül még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!