Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lehet ebből? A többi lent.

Mi lehet ebből? A többi lent.

Figyelt kérdés
19/F vagyok és a barátnőm 12 tegnap éjjel elvettem a szüzességét, vérzett, ami normális szerintem, viszont a vérmennyiség nem volt rendben valamiért. Reggel elmentem dolgozni és munka közben írt egy SMS-t, hogy a lepedőjén egy kb másfél tenyérnyi vértócsa volt és, hogy az anyukája ki volt borulva. A szülei nem tudnak a kapcsolatunkról.
2011. aug. 3. 23:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2011. aug. 3. 23:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Mit vársz? Ki fognak nyírni a szülei, teljesen jogosan, amiért megrontottad a gyereküket...és lehet, h be is perelnek, mivel bűncselekményt követtél el. Sajna haver előbb talán gondolkoztál volna...
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát akár fel is jelenthet az anyja, ha olyan vérmérsékletű. Volt már rá példa. 12 éves? Ejj...
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem, hogy a 14-15 évesekkel járó 27 éveseknél nincs szánalmasabb, de a 12 éves kislánnyal töcskölő 19 éves srác mindent überel. Ezt pedofilnak hívják barátom és az anyja simán feljelenthet. Ha az én lányomról lenne szó minden gond nélkül megtenném.
2011. aug. 3. 23:53
 5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem a feljelentéssel nem lesz gond, a bátyám 29 és a barátnőm nővérétől már van egy gyereke is, ő 15. Szüleink is ismerik egymást, az a kérdés, hogy a barátnőm jól lesz-e :S
2011. aug. 3. 23:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, öreg, ha ezt a szülők jogi útra viszik, neked annyi. Egy életre elvágtad magad és sipirc a sittre. Ott meg kiváltképpen utálják a pedofilokat, tehát már kezdheted is gyakorolni a szappanért lehajolást...
2011. aug. 3. 23:59
 7/14 KartoffelKatze válasza:
Sztem lehetett vlna azzal takaroznotok, h neki megjött a havi és a szokásosnál kicsit több.
2011. aug. 4. 00:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Szánalmasan ritka egy nagy paraszt vagy -.-" Ezért van ilyen sok qrva, mert már megszokják, hogy 12 évesen töcskölik őket...Miért pont egy 12 évessel kellett???-.-" Szánalom...És am jah, feljelenthetnek simán és leis húzhatsz 5-10 évet a börtönben...Fáj, hogy ilyen kevés agyad van, vagy inkább az, hogy ezt a kicsit sem használod -.-"
2011. aug. 4. 08:09
 9/14 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Tényleg nagyon fiatalon kezdte a kiscsaj, meg persze neked is lehetett volna több eszed. Ha mázlid van, akkor nem lesz belőle per, de ha nem lesz jól a barátnőd, akkor biztos nem hagyják annyiban. Főleg, hogy nem is tudtak eddig rólad, bár biztos ellenezték volna az elejétől fogva.
2011. aug. 4. 08:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Jó pár év börtönre számíthatsz, de meg is érdemled!
2011. aug. 4. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!