Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves kortól ciki ha egy...

Hány éves kortól ciki ha egy csaj szűz? 25/L

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 20:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A magánéletedben nincs helye a "ciki" fogalmának. Ha az esik jól, hogy a párod rózsaszín nyuszipapucsban és Superman-köpenyben fossa tele a fürdőkádat, az a te magánügyed, senkinek semmi köze hozzá. Legfeljebb nem mondogatod orrba-szájba mindenkinek.
2009. dec. 9. 21:47
 12/19 anonim ***** válasza:

40 fölött a szűzhártya kezd meszesedni. Ez azért ciki, mert így nehezebb és fájdalmasabb lesz átszakítani - és azért nem tragédia, mert orvos könnyen segít rajta.

Viszont ha 30 fölött kezdesz el majd ismerkedni, az ciki. Azért, mert addigra annyira kialakul a személyiséged, hogy nincs az az ember, akivel teljesen össze tudnál csiszolódni.

És ez is azért nem tragédia, mert azért így is van még esélyed.

Lassan nem ártana elkezdeni az ismerkedést.

2009. dec. 9. 22:27
 13/19 anonim ***** válasza:
38%
12
2009. dec. 9. 22:46
 14/19 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem ciki, az a megfelelő, ha azzal veszted el, akit szeretsz, akiben megbízol, ha ezzel a személlyel még nem találkoztál, akkor érdemes még várni és keresni.:) A lényeg, hogy ha megteszed, akkor úgy tedd, hogy azt később se bánd meg.:)
2009. dec. 9. 23:31
 15/19 anonim ***** válasza:
8%
nálad már kezd azlenni...
2009. dec. 10. 00:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Szerintem nincs zsüzesség terén olyan szó, h ciki, csak sok az ostoba ember, tapasztaltam. Én 4 évvel fiatalabb vagyok nálad, de engem is halálra szekáltak a szüzességem miatt és még fognak is, mert elfelejtem közölni bárkivel is, h elvezstettem. Senkinek semmi köze hozzá. Ez rám és a páromra tartozik ,ahogy neked is csak saját magadra, illetve majd a választottadra. Tegyél jó magasról mindenkire. Bár az ismerekedést javasolnáám én is, ha gyereket szeretnél.

2009. dec. 10. 12:49
 17/19 anonim válasza:
100%
Szerinte SOHA nem gáz meg nem ciki majd ha eljön az ideje!!!
2009. dec. 11. 17:27
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
ha zavar hogy szüz vagy, márpedig zavar ha itt vagy akkor keres egy tapasztalt pasit aki bevezet nem fájna és élveznéd is, ha gondolod irj nekem és megbeszéljük...
2009. dec. 14. 00:58
 19/19 anonim válasza:

Szia

29 évesen szűz vagyok.

Szűznek lenni nagyon jó!

Az is akarok maradni.

Soha nem akarom elveszíteni.

Szerintem nem kell szexelni.

ápr. 1. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!