Korai lenne elvesztenem?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal ő 17, én 16 nagyon szeretem, mindketten szüzek vagyunk és első komoly kapcsolat egymásnak:) nektek mikor történt? és mennyi idő után? ..kérlek normális válaszokat . :)2014. febr. 17. 19:27
1/6 anonim válasza:
2 hónap, még nem komoly. Szerintem várjatok még. Kb 6. hónapban lesz nektek minimum aktuális, de azt ti fogjátok érezni :)
23F
2/6 anonim válasza:
2 hónap még nem komoly szerintem sem. Várjatok még egy kicsit de majd érezni fogjátok. A lényeg hogy ne bánjátok meg:)
3/6 anonim válasza:
Ilyenkor az a lényeg h bízzatok egymásban és ismerjétek Eléggé egymást.Az hogy milyen időswn szexeltek nem gáz az osztálytársam 14 éves és ő is nagyjából 2 hónap után feküdt le a barátnőjével (nem cigány az illető).A csajával beszéltem és azt mondta h nem bánta meg...
Azóta 1 év eltelt és nagyon szereti egymást.
(aztán hogy azóta mit csináltak kettesben az már nem az én dolgom;-))
Szóval szerintem nem gáz.De ezt rád bízom :-)
4/6 anonim válasza:
Ne időben mérd a szeretetedet! Ha érzed hogy eljött az ideje, és van egy megfelelő alkalom akkor az biztos nem fog rosszul elsülni! :)
5/6 anonim válasza:
2 hónap alatt teljesen megismerted a fiút? Maximálisan bízol benne? Tudod biztosan, hogy tényleg szeret, és nem csak szexre kellesz neki?
6/6 anonim válasza:
Nos 16 évesen szerintem 1évnél rövidebb kapcsolat abszolút nem számít igazán komolynak,szerintem legyél türelemmel,és bírd ki még az első évfordulóig ismerjétek meg egymást,majd később egymás testét is,egy kapcsolat nem arról szól,hogy 1-2 hónap után már az ágyban vagytok hanem sokkal többről.Pláne 16 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!