Szerintetek korai 14 évesen elvesztenem a szüzességem? (15/F)
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 18:59
1/18 anonim válasza:
attol függ kivel ha szerelmes vagy nem
ha csak tul akarsz esni rajta igen
de fiuknak ugysem lessz semmi bajuk :/ semmi külömbség egy szüz meg enm szüz pali között
2/18 anonim válasza:
Kérdezed, hogy 14 évesen korai-e, és 15éves vagy? Időutazásra készülsz? Szívesen lefagyasztalak, nem kellesz annyit kérlelned mint Cartman Butters-t! ;)
Szóval epic fail! :D
3/18 anonim válasza:
OMG XD :D Hát ja,de szerintem még 15 évesen is...
4/18 anonim válasza:
Később valószínűleg bánni fogod,h ilyen korán elveszítetted, mert azt hitted, hogy szerelmes vagy. Szerintem még várj! °Egy csaj°
5/18 anonim válasza:
ezt én se értem h 14 évesen és odaírtad h 15 / F...nah mind1 a kérdésre válaszolva ha szeretitek egymást és már nagyon kívánjátok egymást és már tényleg úgy érzitek h mindketten készen álltok rá akkor nem,ha így éreztek MINDKETTEN akkor nem olyan korai
6/18 anonim válasza:
attól függ melyik feled kérdezi:DDDDDD
7/18 anonim válasza:
hát a férfiak érettebbek szexuális téren a nőknél ezt ugyértemh tleejsen mindegy hány éves vagy semmi bajod nem lesz a szextöl max lelki baj hogy nem a nagyö vel veszitetted el de ez megintcsak ritka fiuknál-.-
9/18 A kérdező kommentje:
b@szki 14 évesen vesztettem el és most vagyok 15!E!!
2010. febr. 10. 19:28
10/18 anonim válasza:
Akkor meg már nem mindegy, ha túl vagy rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!