Sztetek mi legyen? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Van 1 lány akit nagyon szeretek mindent megtudok vele beszélni..és már szóba jött h lefekszünk(ő 14 én 15)nagyon szeretjük 1mást és szilveszterezni együtt szilveszterezünk és elvileg szülei elmennek otthonról.Sztetek lefeküdjünk?(persze védekezés ON viszek gumit...nem vok akkora balfa** mnit kortársaim) és pls normális válaszokat írjatok!Thx2009. dec. 9. 15:11
11/14 anonim válasza:
Teljesen sima ügy. szexelni akartok sőt mivel ilyen jól megértitek egymást igazándiból lehetne ebből valami komolyabbat is kihozni. ;)
12/14 anonim válasza:
ha zavar hogy szüz vagy, márpedig zavar ha itt vagy akkor keres egy tapasztalt pasit aki bevezet nem fájna és élveznéd is, ha gondolod irj nekem és megbeszéljük...csak lányok
13/14 A kérdező kommentje:
ehhem utolsó kommentelő...hallod én voka fiú..xDésnem zavarja h szűz...egyszerűen szeretjüök 1mást....:):):)engem sem zavar h ő az meg h én az vok
2009. dec. 15. 07:32
14/14 anonim válasza:
sz*rni kell nagyot a szabályokra meg törvénykere. ha nem engedi erőszakold meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!