Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Sztetek mi legyen? (bővebben...

Sztetek mi legyen? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Van 1 lány akit nagyon szeretek mindent megtudok vele beszélni..és már szóba jött h lefekszünk(ő 14 én 15)nagyon szeretjük 1mást és szilveszterezni együtt szilveszterezünk és elvileg szülei elmennek otthonról.Sztetek lefeküdjünk?(persze védekezés ON viszek gumit...nem vok akkora balfa** mnit kortársaim) és pls normális válaszokat írjatok!Thx
2009. dec. 9. 15:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Teljesen sima ügy. szexelni akartok sőt mivel ilyen jól megértitek egymást igazándiból lehetne ebből valami komolyabbat is kihozni. ;)
2009. dec. 13. 01:17
 12/14 anonim ***** válasza:
ha zavar hogy szüz vagy, márpedig zavar ha itt vagy akkor keres egy tapasztalt pasit aki bevezet nem fájna és élveznéd is, ha gondolod irj nekem és megbeszéljük...csak lányok
2009. dec. 14. 01:00
 13/14 A kérdező kommentje:
ehhem utolsó kommentelő...hallod én voka fiú..xDésnem zavarja h szűz...egyszerűen szeretjüök 1mást....:):):)engem sem zavar h ő az meg h én az vok
2009. dec. 15. 07:32
 14/14 anonim ***** válasza:
sz*rni kell nagyot a szabályokra meg törvénykere. ha nem engedi erőszakold meg:D
2010. jan. 26. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!