Sztetek mi legyen? (bővebben lennt)
1/14 anonim válasza:
hát szerintem tedd meg, lehet hogy soha többet nem lesz ijen alkalom ráá :)
2009. dec. 9. 15:16
Alap, d*gd meg, ha hagyja.
Ha nem, akkor előtte itasd le.
2009. dec. 9. 15:21
ha itt kérdezgeted, akkor nem akarod még.. nem tűnt fel?? amikor én eldöntöttem, h lefekszek a baratommal, akkor eszembe se jutott olyasmi, h a neten kérdezgessem :S:S
2009. dec. 9. 15:27
4/14 A kérdező kommentje:
leitatni nem...nagyon szeretem....+az erőszaknak számítana....olvass utánna^^
5/14 A kérdező kommentje:
én azért kérdezem mert 1. anyámktól iet nem kérdeznékmeg az életbe 2. ti taasztaltabbak vagtok(sztem) és azér máshogy áőlltok hozzáa dolgokhoz
6/14 anonim válasza:
Ahogy mondja az előttem szóló, ha itt kérdezgetsz akkor nemakarod... A többésg úgy is azt fogja mondani h tedd meg...
tudod mit? tedd meg:D
2009. dec. 9. 15:29
Ha kérdezel, az a bizonytalanságodat jelzi. Ha úgy gondolod, h Ő AZ (így nagybetűvel) és megérdemli, és akarod, akk tedd meg. De ha tényleg bizonytalan vagy, az azt jelenti, hogy nem biztos h Ő az. Figyelj a kapcsolatotokra. Abból sok minden lejön. H h bánik veled. Mennyire viszonozza az érzelmeid.
Én 15 vagyok és nőnemű. Az első egyáltalán nem volt betervezve. Hirtelen döntés volt. Most utólag már tudom, h kicsit korai volt a döntés, de viszont jó volt, és ez mindent pótol...:) Ja, és nagyon figyelj a csajra.
Törekedj rá h jó legyen, és jó emlékként maradjon meg, ha úgy döntesz, h fejedet/farkadat rá..:)
Sok sikert!;)
2009. dec. 9. 15:36
8/14 A kérdező kommentje:
köszi....tudom hogy ő...ugyanis ezt ezt a "lángot" kb 13 éves korom óta nem éreztem...egyszerűen télleg ő az aki ittart...3 éve olyan halálvágyam van h azt nemlehet leírni....de ő ittart :)és tudom figyelek majd rá mindketten szüzek vagyunk így remélhetőleg mnidkettőnknek emlékezetes lesz...engme az érdekel h nekijólegyen
rendes vagy. ha a barátnőd is így gondolkodik, és nem mint egy tini fruska, akkor sztem tegyétek meg. de csak ha egyikőtökben sincsen bizonytalanság,.
2009. dec. 9. 15:58
várhatnátok még ezzel 1 évet. az idő alatt sok minden kiderül, időközben pedig pettingelhettek. mert ha ugy megismeritek egymás testét, akkor a szex is könnyebb lesz majd.. ha már ennyire korán kell elkezdeni. mert már mindenki elég " érett ". :S
2009. dec. 9. 17:23
Kapcsolódó kérdések: