Sztetek egy VK-s fiú mennyire legyen kisminkelve?
Figyelt kérdés
Nah, az a helyzet, hogy most váltok stílust, és nem tudom, mennyire durván essek neki az arcomnak :D A szempillaspirálban vagyok biztos egyedül, azt amúgy is használnék, mert utálom, hogy barna a szempillám -.- De azt nem tudom, húzzam-e ki a szemem feketével és/vagy fessem ki a szemhéjamat is :D Sztetek?2011. aug. 18. 10:38
1/18 anonim válasza:
szerintem egy fiú ne sminkelje magát.
3/18 A kérdező kommentje:
Visual kei :D
2011. aug. 18. 10:57
4/18 anonim válasza:
szerintem alapozó,púder, szempillaspirál, labello és talán szemceruza és fekete fehér és szürke szemhéjpúder. én is fiú vagyok de én a decora harajuku stílust követem
8/18 anonim válasza:
Egy fiú semennyire ne sminkelje magát.
9/18 anonim válasza:
Ez valami borzalom.... Atyaég.... nem vagy 100-as...
10/18 Joy Turner válasza:
Visual kei???? Ez meg mi az ördögöt jelent??? Micsoda egy elborult divathóbort ez már megint?? Banyek.. Pasi vagy te, vagy csaj??? Áruld már el nekem, mit érzel, ha ki vagy sminkelve?? Hogy egy férfi állat vagy, vagy egy finom kiscsaj?? Hogy süllyedtünk idáig???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!