Sztetek egy VK-s fiú mennyire legyen kisminkelve?
Figyelt kérdés
Nah, az a helyzet, hogy most váltok stílust, és nem tudom, mennyire durván essek neki az arcomnak :D A szempillaspirálban vagyok biztos egyedül, azt amúgy is használnék, mert utálom, hogy barna a szempillám -.- De azt nem tudom, húzzam-e ki a szemem feketével és/vagy fessem ki a szemhéjamat is :D Sztetek?2011. aug. 18. 10:38
11/18 anonim válasza:
rágugliztam erre a visua kei dologra és szépen, nagyon szépen kérlek, ne legyél olyan, mint ezek!!!
12/18 anonim válasza:
Fujj.... :/ a japánoknak esetleg jól áll, de nem egy tizenéves kissrácnak, akinek nem is olyanok a vonásai.... :S Szerintem undorító, ha egy srác festi magát, és tényleg szívesen belelátnék a fejükbe, hogy olyankor mit éreznek, mi játszódik le bennük....
13/18 anonim válasza:
Figyelj, nekem tetszik a visual kei stílus, meg a zene is, de az a baj, hogy magyarországon egyáltalán nem toleránsak az emberek, egyből le fognak b.zizni, és nem fogja érdekelni őket hogy ez most milyen stílus. Úgyhogy én nem ajánlom az erős sminket.
14/18 anonim válasza:
Hát sminkeld magad bőven, főleg a későbbi időszakokban, mert ahogy elnézem ezt a stílust az első nap agyon fognak verni az utcán.
15/18 anonim válasza:
Szempillaspirál + fekete szemcerka vékonyan!!! felül is, alul is.
Maximum ennyire, többet ne mert agyonvernek valahol. Komolyan mondom, tapasztalat.
16/18 anonim válasza:
szerintem sminkeld ki magad ha neked tetszik úgy, mert senkinek semmi köze hozzá hogy hogy öltözöl fel és sminkeled ki magad. én svájcban éltem 15 éves koromig most 19 vagyok és ugyanúgy öltözök mint ahogy kint is tenném, csak itt többen irigyelnek stb de sose vertek meg az utcán és nem is fognak mert csak a szájuk jár ezeknek az igen értelmes majomszabásuaknak XD
17/18 anonim válasza:
Spirál, korrektor, ha nagyon akarsz, alapozó, esetleg szempilláid fölé nagyon-nagyon-nagyon vékony fekete vonal...
18/18 anonim válasza:
ez most ilyen emo rockos punkos gothos mindenes stílus? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!