Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezért nem kellenek a nőknek a...

Ezért nem kellenek a nőknek a jófiúk? (olvasd el)

Figyelt kérdés

Ma felnyílt a szemem, ámbár üröm az örömben hogy még kilátástalanabbnak látom a helyzetem.

Szóval egy nőnek soha nem az "eszében" keletkezik a vonzalom.

Olyan nincs ahogy eddig gondoltam, hogy majd biztos látja hogy "milyen kedves és értelmes srác vagyok, meg kondizom is és látszik az izom meg úgysem vagyok egy csajozógép majd biztos nagyon hűséges lesz hozzám, meg diplomám is van hogy én vagyok a tökéletes apa"

Szóval ezek a fentiek nincsenek a nők ettől sokkal bonyolultabbak. Hiába vagyok izmos vagy magas ha nem érdeklem nincs meg a plusz akkor lekoptatás ennyi...

Ez valóban így van?

2014. febr. 12. 11:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Én kimondottan jófiút keresek, aki kedves, aranyos, megbízható, értelmes. Ja, és aki nem dohányzik. Eddig még nem találtam ilyet. A baj abban van, hogy érdekes módon a "jófiúk" mindig a felületes lányok után koslatnak, a "jó lányokat" pedig mindig csak a rossz fiúk környékezik meg.
2014. febr. 14. 11:06
 32/38 anonim ***** válasza:
A kisugárzás, a szöveg, és a szemek a legfontosabbak! Mint ahogy a fiúknál, úgy van a lányoknál is...ránézel, és valami megmozdul vagy nem...ez persze pozitív és negatív irányba is változhat. Az egyik fiúbarátom 200cm magas, 120kg, sosem járt konditeremben, még csak helyesnek sem mondanám, de olyan szövege van, hogy 10 lányból 8-ról ledumálja a bugyit. Nem kell megsértődni a kudarcokon, egyszerűen valaki meglátja benned azt a pluszt, valaki meg nem...a feladat az, hogy megtaláljuk életünk során azt, akivel ez kölcsönös. /26/L
2014. febr. 14. 12:14
 33/38 anonim ***** válasza:

a titok nyitja:helyes arc

semmi,de semmi más egyáltalán nem számít

Így van, helyes válasz.

2014. febr. 14. 22:37
 34/38 Umaku ***** válasza:
Bunkó,önimádó? Hááát akiket én ismerek lányok rá se néznének XD Helyes arc no bunkózás és ne érezze a lány hogy másokkal is szemezel. Sokszor van az hogyha rádír egy lány barátod akivel különösen jóba vagy elkezdenek féltékenykedni. Tehát ezt ne feltünően. Ha megfelel vlaki az igényeidnek lépj te. Ugye nem várod hogy majd ő teszi meg az első lépést. Vagy ha mégis akor 50 százalék hogy volt vagy 4-7 pasival. Ami a te szemszögedböl nem tul jó XD
2014. febr. 15. 22:44
 35/38 LeftBehind ***** válasza:
34. Volt vagy 4-7 pasival? Nálunk az még jó aránynak számít!
2014. febr. 15. 23:04
 36/38 Umaku ***** válasza:
Utolsó az még jó arány? Én lány vagyok de nem igazán tartom annak 16-17 évesen. Max 28 évesen szerintem annyi. Ce lehet csak én nem ismerek olyanokat.
2014. febr. 16. 21:54
 37/38 Umaku ***** válasza:
Hupsz elírtam az egy ce-de mielött vlaki belekötne.
2014. febr. 16. 21:56
 38/38 LeftBehind ***** válasza:
37. Az a másik dolog, hogy én inkább a kora huszonévesekről beszélek.
2014. febr. 16. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!