Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezért nem kellenek a nőknek a...

Ezért nem kellenek a nőknek a jófiúk? (olvasd el)

Figyelt kérdés

Ma felnyílt a szemem, ámbár üröm az örömben hogy még kilátástalanabbnak látom a helyzetem.

Szóval egy nőnek soha nem az "eszében" keletkezik a vonzalom.

Olyan nincs ahogy eddig gondoltam, hogy majd biztos látja hogy "milyen kedves és értelmes srác vagyok, meg kondizom is és látszik az izom meg úgysem vagyok egy csajozógép majd biztos nagyon hűséges lesz hozzám, meg diplomám is van hogy én vagyok a tökéletes apa"

Szóval ezek a fentiek nincsenek a nők ettől sokkal bonyolultabbak. Hiába vagyok izmos vagy magas ha nem érdeklem nincs meg a plusz akkor lekoptatás ennyi...

Ez valóban így van?

2014. febr. 12. 11:19
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Magyarázzátok már el nekem, hogy miért jó az, ha valaki izmos? Miért jó gyúrni? Nem azt mondon, hogy folyjon szét, mint a víz a földön, de miért kell gyúrni? Mért nem elég fittnek maradni? Van elég lány és nő is, akiknek kifejezetten a vékony fiúk jönnek be. Én is ilyen vagyok, és engem nagyon irritál, ha valaki azzal akar rámnyomulni, hogy ő milyen izmos. Pfff... Kell lennie egy alapvető vonzalomnak, de az is szánalmas, ha egy csajnak nem számít a személyiség csak a kinézet.
2014. febr. 12. 11:56
 12/38 anonim ***** válasza:

Szerintem alap dolog volt mindig is,hogy egy fiú megfelelő kondicionális állapotban legyen.Én sem vagyok közel sem abban,hiába edzek gyakran.De akkor mit mondjanak ezek a pálcika vékony fiúk?

Tudom,ma már más világot élünk,de például kitörne egy háború,mit csinálnának ezek a férfiak?

Pár kilométer gyaloglás után holtan összeesnének,mielőtt meglátják az ellenfelet,arról nem is beszélve,hogy a felszerelést,fegyvereket el sem bírnák.

Elég abszurd példa,de most ez jutott eszembe.

2014. febr. 12. 11:59
 13/38 anonim ***** válasza:
Mert szerinted egy nő ha ismerkedik, akkor azalapján szelektál, hogy mennyire bírná a gyűrődést a kiszemelt férfi egy háborúban? Na ne már...
2014. febr. 12. 12:02
 14/38 anonim ***** válasza:

Te ott vagy eltévedve,ahol minden nő.Szerintetek a világ körülöttetek forog és a férfiak minden cselekedete csak felétek irányul.Én nem azért gyúrok,hogy akárkinek is tetsszek,hanem mert én így látom jónak és nem érezném jól magam 60 kilósan,szvsz nincs nagyobb szégyen egy gyenge,satnya férfinál,lehet akármilyen jóképű is,mert tudom nektek csak ez a lényeg.Az ilyenek egykor a Taigetoszra kerültek és ez így is volt rendjén.Hiányoznak a háborúk,járványok is,egyszerűen nincs ami pusztítsa az embereket és csökkentse a selejtek arányát.

Lassan 8 milliárdan vagyunk,tele pusztítandó gyökerekkel,mint amilyen a mai 20-22 év alatti fiatalok 80%-a.

2014. febr. 12. 12:10
 15/38 Pain for Pleasure ***** válasza:

Ne általánosíts légy szíves! Tény és való, hogy manapság az a menő a nőknél, ha egy bunkó és unintelligens "férfival" vannak együtt, de kivételek mindig vannak, még ha egyre kevesebb is. Engem például szinte mindig az ilyen nagyszájú, üresfejű egyedek találtak meg, akiket kapásból visszautasítottam. Sajnos az a baj, hogy a kedves fiúk többsége nem mer kezdeményezni, amit meg is értek egy részből. Hosszú évekig egyedül voltam emiatt, aztán megismertem egy fiút, aki szöges ellentéte volt az előzőknek. Ő is egyfolytában azt hajtogatta, hogy jófiúként nem kell senkinek meg csúnyának tartotta magát, sok időbe is telt, mire elhitte, hogy nekem ő kell.

Szóval nem vagy kilátástalan helyzetben, csak nem szabad feladnod, lehet, hogy közben csalódni fogsz és fájdalmat átélni, de biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben meg lesz az eredménye. Nagyon sok sikert és kitartást kívánok neked! :)

2014. febr. 12. 12:10
 16/38 A kérdező kommentje:

Azért jó gyúrni mert megnyugvást ad, ha nem dugsz nöket akkor edzel, vagy épp wowozol, stb kinek mi. Nekem ez.

Fejlesztem a lelki erőm bebizonyítom vele a kis egómnak hogy amíg a teremben vagyok IGENIS ÉN IS SZÁMÍTOK!!(ezt üvöltöm közben és nyomom mint a büdös szar. Utána elégedetten vonulok ágyba hogy "igen, megcsináltam, ma is" és ez ad erőt hogy másnap felkeljek és menjek melóba is izzadni" Nekem nem mondja senki hogy "faszagyerek vagy, meg milyen ügyes meg okos" Fogalmad sincs ez milyen érzés, na ezért edzek..

2014. febr. 12. 12:14
 17/38 anonim ***** válasza:

Nincs azzal semmi baj, hogy azért gyúrsz, hogy jobban érezd magad, sőt. Én is azért diétázok, hogy fogyjak és fogytam is, pedig sok férfinak bejön a jelenlegi testalkatom, de ez nem érdekel, mert az a lényeg, hogy jól érezzem magam. Szóval itt nem erről van szó. Én sem várom el azt, hogy mindenkinek tettszek, de te sem várhatod el ugyanezt, mert ahogy te fogalmaztál, nem körülötted forog a világ. Ha valami vírus kipusztítaná a véknyabb testalkatú férfiakat és csak az izomagyak maradnának, nekem akkor se kellenének, mert nem tetszenek, és kész. Nekem akkor is ő a nyerő: [link] és tőle pedig írtózok: [link]

Márpedig ha valakinek nem tetszel, akkor nem erőltetheted rá magad. Nem is értem, hogy miért érzed magad sértve, ha vannak olyan nők, akik pont nem rád buknak.

2014. febr. 12. 12:22
 18/38 anonim ***** válasza:
Folyamatosan visszatérsz ugyan oda,szánalmas,hogy az emberek gondolatai csak a másik nem körül forognak minden percben.
2014. febr. 12. 12:28
 19/38 anonim ***** válasza:
Nekem egészen 23 éves koromig senki nem mondta, hogy milyen szép meg csinos vagyok, mert egyszerűen nem voltam az. Tettem és teszek is érte, hogy most már az legyek. rengetegszer utasítottak el olyan férfiak, akik nekem nagyon tetszettek, de nem hagytam, hogy ez kikezdje az önbizalmam. Nem kell magamnak bizonyítanom semmit, sem másnak, mert tudom, hogy mindegy, hogy nézek ki, akkor is egy nagyszerű ember vagyok. Nem járok bulizni, nem k*rv*lkodok, nem illegetem magam senkinek, mert nincs szükségem ezekre. Ha helyettem a plázamacát választják, akkor is tudom, hogy ők vesztenek valamit, mégpedig azt, hogy velem legyenek. Önbizalom srácok, önbizalom!
 20/38 anonim válasza:
hát én magas vagyok és elég vékony. általában mindenkivel jó fej vagyok, nem szoktam bunkózni.. mondták már h jóképű vagyok, de nem hiszem h tényleg így lenne. na meg elég szótlan srác vagyok.. mind1, a lényeg, hogy hajthatok akárhogy, a csajokat mégis a pénzes idióta diszkópatkányok érdeklik.... eddig akinél próbálkoztam, az max rávágta hogy de aranyos meg ilyenek, aztán elment egy izomagyú köcsöggel baszni... aztán persze sírnak hogy csak kihasználják őket. de ha ez kell nekik -.-
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!