Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezért nem kellenek a nőknek a...

Ezért nem kellenek a nőknek a jófiúk? (olvasd el)

Figyelt kérdés

Ma felnyílt a szemem, ámbár üröm az örömben hogy még kilátástalanabbnak látom a helyzetem.

Szóval egy nőnek soha nem az "eszében" keletkezik a vonzalom.

Olyan nincs ahogy eddig gondoltam, hogy majd biztos látja hogy "milyen kedves és értelmes srác vagyok, meg kondizom is és látszik az izom meg úgysem vagyok egy csajozógép majd biztos nagyon hűséges lesz hozzám, meg diplomám is van hogy én vagyok a tökéletes apa"

Szóval ezek a fentiek nincsenek a nők ettől sokkal bonyolultabbak. Hiába vagyok izmos vagy magas ha nem érdeklem nincs meg a plusz akkor lekoptatás ennyi...

Ez valóban így van?

2014. febr. 12. 11:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Annyiban igazat kell adnom, hogy azok a nők vannak kevesebben, akiknek elsősorban a férfiak személyisége számít. De tanácsként csak azt mondhatom, hogy az önbizalmatok belülről fakadjon, mert úgy az igazi, és úgy nem lehet kikezdeni.
2014. febr. 12. 13:00
 22/38 anonim ***** válasza:
Mármint úgy belülről, hogy ne külső tényezők függvénye legyen, mert ha az, akkor csak tönkreteszitek magatokat.
2014. febr. 12. 13:01
 23/38 Zakathol ***** válasza:
Edzek igen, de van barátnőm is. Korábban is volt.
2014. febr. 12. 13:41
 24/38 anonim ***** válasza:
51%
Felkéne nőni végre az élethez és nem általánosítani állandóan. Hagyjátok már abba ezt a jófiú rosszfiú zagyvaságot! Ezért vagytok egyedül mert ezen lovagoltok állandóan!
2014. febr. 12. 14:25
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

a vírus kipusztítaná a vékony fiúkat :D mekkora f-szságot írsz. attól, hogy te "izmos" vagy jobban kibírnál bármi féle vírust? az immunrendszered adott, azon már nem sokat tudsz "izmosítani"...lehet hamarább d-glenél bele valami nyavajába mint én...

kell nekik, csak még nem találtad meg a megfelelő csajt. keress tovább. nekem is sok időbe tartott de hát istenem ez ilyen.... senki kedvéért nem változtam át, adtam önmagam és láss csodát.

2014. febr. 12. 17:49
 26/38 anonim ***** válasza:
25-ös: Bárcsak mindenki ilyen lenne, mint te...
2014. febr. 12. 18:04
 27/38 anonim ***** válasza:

a nők nem bonyolultak, az alfahím jön be nekik, nem az, aki kedves meg okos.

de az tényleg igaz hogy enm az eszükban vana vonzalom hanem ösztönös. eg ynő legtöbbször meg se tudja mondani mit szeret egy fiúban mert 0 az önismerete.

"Nekem helyes arcom van, meg gyúrok is magas is vagyok viszonylag, 185cm 90kg. Mégsem volt még 1 órát sem barátnőm. "

akkor itt valami nagyon durva hiba lehet.

"Van munkám, ezáltal pénzem, nem vagyok gazdag de hónap elején amig befűzöm a csajt addig tudnék vagánykodni a pénzemmel max hónap végén nincs whey protein:) "

egy nőre sosem szabad költeni. megköszöni és lelép a pénzeddel. mézesmadzag kell nekik. jobban járs zha a proteinre költöd.

így olvasgatva a megnyiélvánulásaid eléggé gyermeklelkű vagy.

szerintem egyszerűen add alább, olyan nincs hogy eg ynő majd értékeln ifog vlaamiért. a nő legtöbbször el is várja hogy küzd érte, de az egész cak egy rohadt színjáték, tehát jó színésznek kell lenned. és tényleg nem kell kigyúrni se magad, ma inkább a vékony fiúk a menők, bár korosztályfüggő. inkább a személyiségeddel van baj, olyan vagym int 1 nő, akármit csinálsz, sugárzi kbelőled az önbizalomhiány.

2014. febr. 13. 11:39
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Minek kéne alább adni, és minek kéne színészkedni? Ezért mondtam, hogy emiatt nincs senkinek, mert nem vagytok lazák, hanem túl bonyolítjátok az egészet! Nem szabadna lejjebb venni az igényeket, mert abból soha nem sül ki semmi jó, és ezt férfiként mondom!
2014. febr. 13. 14:00
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes itt egy-két ember hozzáállása a dolgokhoz. "amig befűzöm a csajt addig tudnék vagánykodni a pénzemmel", ezt a kérdezőtől idéztem ha jól tudom. Szerintem nem kell hozzáfűzni ehhez a mentalitáshoz semmit. A nőt legtöbben úgy látjátok, mint valami felsőbbrendű lényt, aki kiválaszt egy szerencsés fiút és beledobja a Napba....na jó most túloztam, de az igaz, hogy túlmisztifikáljátok ezt az egészet, és azért születnek a "nőknek csak a pénz számít" "a nőknek csak a bunkók kellenek" történetek. Ebben van igazság, amit most nem fejtek ki, de a lényeg, hogy egy megfelelő önismerettel rendelkező ember, aki képes tisztelni és szeretni önmagát, az tiszteletet és szeretetet fog kapni másoktól is, én ezt tapasztaltam, persze elfogadni magunkat 25 feletti szűzként, pláne szeretni és tisztelni magunkat... nem egy laza meló, de megéri végigvinni, nem is kívánok többet hozzáfűzni a mondandómhoz, a kevesebb néha több. :) Ja és én is fiú vagyok, mielőtt valaki rám fogja, hogy biztos nő vagyok azért védem őket annyira, Na szép estét mindenkinek! :)
2014. febr. 14. 00:48
 30/38 Pain for Pleasure ***** válasza:
#28; 29 Jó látni, hogy még vannak normális gondolkodású fiúk.
2014. febr. 14. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!