Ezért nem kellenek a nőknek a jófiúk? (olvasd el)
Ma felnyílt a szemem, ámbár üröm az örömben hogy még kilátástalanabbnak látom a helyzetem.
Szóval egy nőnek soha nem az "eszében" keletkezik a vonzalom.
Olyan nincs ahogy eddig gondoltam, hogy majd biztos látja hogy "milyen kedves és értelmes srác vagyok, meg kondizom is és látszik az izom meg úgysem vagyok egy csajozógép majd biztos nagyon hűséges lesz hozzám, meg diplomám is van hogy én vagyok a tökéletes apa"
Szóval ezek a fentiek nincsenek a nők ettől sokkal bonyolultabbak. Hiába vagyok izmos vagy magas ha nem érdeklem nincs meg a plusz akkor lekoptatás ennyi...
Ez valóban így van?
a vírus kipusztítaná a vékony fiúkat :D mekkora f-szságot írsz. attól, hogy te "izmos" vagy jobban kibírnál bármi féle vírust? az immunrendszered adott, azon már nem sokat tudsz "izmosítani"...lehet hamarább d-glenél bele valami nyavajába mint én...
kell nekik, csak még nem találtad meg a megfelelő csajt. keress tovább. nekem is sok időbe tartott de hát istenem ez ilyen.... senki kedvéért nem változtam át, adtam önmagam és láss csodát.
a nők nem bonyolultak, az alfahím jön be nekik, nem az, aki kedves meg okos.
de az tényleg igaz hogy enm az eszükban vana vonzalom hanem ösztönös. eg ynő legtöbbször meg se tudja mondani mit szeret egy fiúban mert 0 az önismerete.
"Nekem helyes arcom van, meg gyúrok is magas is vagyok viszonylag, 185cm 90kg. Mégsem volt még 1 órát sem barátnőm. "
akkor itt valami nagyon durva hiba lehet.
"Van munkám, ezáltal pénzem, nem vagyok gazdag de hónap elején amig befűzöm a csajt addig tudnék vagánykodni a pénzemmel max hónap végén nincs whey protein:) "
egy nőre sosem szabad költeni. megköszöni és lelép a pénzeddel. mézesmadzag kell nekik. jobban járs zha a proteinre költöd.
így olvasgatva a megnyiélvánulásaid eléggé gyermeklelkű vagy.
szerintem egyszerűen add alább, olyan nincs hogy eg ynő majd értékeln ifog vlaamiért. a nő legtöbbször el is várja hogy küzd érte, de az egész cak egy rohadt színjáték, tehát jó színésznek kell lenned. és tényleg nem kell kigyúrni se magad, ma inkább a vékony fiúk a menők, bár korosztályfüggő. inkább a személyiségeddel van baj, olyan vagym int 1 nő, akármit csinálsz, sugárzi kbelőled az önbizalomhiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!