Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miben más olyannal elveszíteni...

Miben más olyannal elveszíteni a szüzességemet akibe szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
19 éves szűz lány vagyok, még barátom sem volt. El akarom veszíteni a szüzességemet. Már nagyon vágyom a szexre, de nem szeretnék addig várni amíg lesz barátom vagy szerelmes leszek. Most van valaki akivel elveszíthetném de az csak alkalmi lenne. Tetszik nekem, de ő csak szexet akar. Az érdekel, hogy így miben lenne más az első mint egy olyannal akibe szerelmes vagyok. Például az, hogy mennyire fog fájni, vagy hogy élvezni fogom e, függ ettől?

2014. febr. 10. 10:02
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Azért, mert a legtöbb lánynak fájni szokott. Én például amikor masztiztam, próbáltam ujjazni magam és eléggé fájt, pedig be voltam nedvesedve. Ezért fog szerintem a szex is.
2014. febr. 12. 23:18
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

A szex maga nem fáj (csak ha nem lazulsz el kellőképpen, görcsölsz és merev vagy, vagy ha nem vagy kellően benedvesedve, de erre azért egy értelmes férfi figyelni szokott, hogy addig ne is próbálja beléd erőltetni a lompost), szerintem inkább az a rész fáj, amikor elszakad a szűzhártyád, de az se feltétlenül.

A legtöbb lánynak azért fáj, mert felelőtlenül azt hiszik, hogy ők már felkészültek, akarják, stb, aztán kiderül, hogy még messze nem voltak megérve erre a dologra, és igenis paráznak tőle, emiatt persze jól rágörcsölnek a dologra, az izgalom meg a stressz miatt nem tudnak kellően ellazulni, és ott aztán tényleg férfi legyen a talpán, aki megoldja fájdalom nélkül az elsőt...

Azért kell általában előtte a petting, pontosan az ilyen feszült, görcsös állapotok oldására, hogy el tudjon lazulni a lány, és ez végül is biztos megoldható egy alkalomból is, de én tuti nem tudnék megbízni ilyen téren egy olyan fickóban, akivel életemben csak egyszer találkoztam, mielőtt ágyba bújunk... mondhatna nekem bármit, hogy így vigyáz, meg úgy vigyáz, már eleve az egy stresszor lenne, hogy egy szinte vadidegen pasi előtt meztelenre kell vetkőznöm, hát még az, hogy soha az életben meg se érintett érintett engem úgy igazán, de már egyből a szüzességemet adom oda.

Nem hegyi beszéd, tényleg, de ennyi erővel bárkivel lefekhetsz, mert ez az "ismeretségi" szint gyakorlatilag nulla. Akkor már tényleg keress inkább valaki közelebbit, aki rád szán néhány alkalmat a nagy esemény előtt, és egy kicsit foglalkozik veled ezen a téren, pettingeltek, stb, nem csak egyből 'durr bele'.

2014. febr. 13. 07:37
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

22-essel teljesen egyetértek.

Pont te vagy az, akinek leginkább fontos lenne, hogy kellően felkészülve (testileg-lelkileg-érzelmileg) veszítse el a szüzességét. és aki a legnagyobb kárt tudja magának okozni egy egyéjszakás durrbelével.

Mert 19 vagy, mert teljesen gyakorlatlan vagy, mert már az ujjazás is fáj.

Miért olyan sürgős?

Egyébként válaszolva a kérésedre: nagy csoda lenne, ha élveznéd.

2014. febr. 13. 09:34
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy érdekel e valakit, de gondoltam azért leírom. Ma történt meg a dolog, aztán nem vele, találtam valaki közelebbit, ő 34. Vele is csak egyszer találkoztunk előtte. Az első kb. 10 percben nagyon fájt, de aztán elkezdtem élvezni és a végén már jó volt. Nem is véreztem, csak utána egy kicsit napközben. Egyáltalán nem bántam meg, és még fogunk találkozni többször is.
2014. márc. 17. 23:15
 25/28 anonim ***** válasza:
51%
kérdező, ugye tudod, hogy mindenki csak az egyiket próbálta, és ezért nem tudja mivel összehasonlítani?
2014. márc. 28. 16:13
 26/28 anonim ***** válasza:
51%
jó kis steril leírás.
2014. márc. 28. 16:14
 27/28 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted, hogy mindenki csak az egyiket próbálta?
2014. márc. 28. 20:59
 28/28 anonim ***** válasza:
75%
vagy olyannal vesztette el, akit szeretett, vagy nem.
2014. márc. 28. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!