Miben más olyannal elveszíteni a szüzességemet akibe szerelmes vagyok?
Még barátod sem volt. Gondolom teljesen tapasztalatlan vagy a pasikkal az ágyban.
Én nagyon nem ajánlom, hogy elsiesd a dolgot.
Mondhatod neki, hogy vele akarod, de szánjon már rá 4-5 alkalmat, amikor csak pettingeltek, amikor megmutat neked dolgokat.
Megéri, mert sokkal jobb,ha nem durrbele csinálod.
Akkor miért nem keresel mást?
Én nem azt mondom, hogy egész életedre kiható élmény, de ha szar lesz az első, annak lehet hatása arra, mennyire fogod élvezni a szexet később.
Miért görcsölsz arra, hogy elveszítsd végre?
A tök új cipődben elmenni életed legelső több napos túrára, ahol egész nap talpon leszel - meg lehet csinálni, de valószínűleg fel fogja törni a sarkad a cipő.
Túl lehet élni néhány vérhólyagot, de sokkal jobb élmény a kirándulásról, ha nem sajog minden lépésnél a lábad.
Hogy mit lehet tenni? Elmenni könnyű sétára az új cipőben, hogy bejáratódjon.
Remélem érted a hasonlatot.
Miért, 100 km-es körzetben nincs egy srác se?
Hát, nem tudom, az én válaszom mennyire lesz hasznos, mert én olyan fiúval feküdtem le, akibe szerelmes is voltam, és nyilván több ideje ismertem, nem csak 1x találkoztam vele, mielőtt megtörtént volna a dolog.
Én szűz voltam, ő meg nem, de mivel eléggé féltem a szextől (elsősorban attól, hogy fáj fog), ezért azt mondta, nincs semmi baj, nem akar siettetni, megvárja, amíg én is úgy érzem, hogy akarom vele és valóban, tényleg nem siettünk el semmit. :)
Sokszor aludtunk együtt úgy, hogy pettingeltünk, és mindig egy kicsivel tovább jutottunk, apránként haladtunk, lépésről-lépésre, az én tempómban. Mindig csak annyit, amennyi nekem akkor jól esett és nem éreztem kellemetlennek, pl. először csak sokat csókolóztunk, simogattuk egymást ruhán keresztül, aztán legközelebb már nem feszélyezett az sem, ha megfogta a mellemet, de lejjebb még nem mehetett, azt még kínosnak éreztem, de egy vagy két alkalom után később természetesen már az se zavart, ha esetleg levette a bugyimat, és így tovább, és így tovább. Aztán egyszer csak megtörtént "a dolog", ő várta volna még tovább is, de én már akartam, és mivel előtte ennyi időt szántunk rá, hogy megismerjem a testét (és főleg a SAJÁT testemet, mert egy szűz lánynak ezt is ki kell tapasztalnia, hogy mi esik jól és mi nem, hol vannak érzékenyebb pontok, stb) ezért bennem kifejezetten jó élményként maradt meg ez az első. :)
Sőt! Szerencsére egyáltalán nem fájt, még csak nem is véreztem, egy nagyon pici sajgás volt talán utána, de az se kellemetlen, inkább csak szokatlan. És merem állítani, hogy ezt elsősorban annak köszönhetem, hogy ennyi időt szántunk egymásra és ilyen fokozatosan haladtunk, nem pedig csak durr, bevágta, oszt' jóvan, ha érted, mire gondolok.
Nem akarlak lebeszélni róla, hogy lefeküdj valakivel, ha ennyire el vagy rá szánva és valóban akarod. De szerintem is nagyon fontos, hogy erre megfelelő módon fel is készülj, ezért teljes mértékben egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt tanácsolta neked, hogy szánjatok rá 4-5 alkalmat, amikor csak pettingeltek, ismerkedtek egymás testével és amikor te is megismered saját magad, hogy mi esik jól és mi nem, mert minden nő más és más, hiába tapasztalt valaki szűz lányok terén, erre is oda kell majd figyelnie.
Ez az én tanácsom. :)
24/L (és még mindig együtt vagyok azzal a fiúval, akivel elveszítettem, immár 5 éve :) )
MIért fájna valószínűleg?
Pont (többek között) azért ne csináld az első alkalommal, hogy a sráccal találkozol, mert valószínűleg fájni fog!
És pont ezen a problémás tud segíteni, ha olyannal teszed, aki nemcsak mondja, hogy figyelmes lesz, de már tudod, hogy tényleg az, meg nem izgulsz annyira, mert voltál már az ágyban néhányszor, és tudod (és ő is tudja) hogyan tudja a gátlásaidat feloldani, mi az, amitől felizgulsz, benedvesedsz, ellazulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!