Lányok, az első alakalom mindenképp fáj?
Tudom lerágott csont, de kíváncsi lennék (már nem szűz) lányok véleményére, hogy kinek milyen volt az első?
Ha hosszú az előjáték és újjal finoman elő van "készítve" a hüvely, akkor is annyira fájhat az elején? És ez a fájdalom csak akkor fáj, amikor átszakad, tehát az első pár "lökésnél" vagy végig az első pár alkalommal?
Kicsit ciki a téma, volt már pár barátnőm, de egyik sem volt már szűz, így ilyen problémákon sohasem kellett gondolkoznom. De érdekel milyen lehet az első a lányoknál :) És ha esetleg lesz egyszer egy szűz barátnőm, akkor mire figyeljek oda.
Kedves kérdező!
Azt hiszem, nekem most iszonyat friss az élmény. Legutóbbi éjjelen veszítettem el a szüzességemet. Nem volt ugyan kellemes, nem fog életem legszebb élményei közzé tartozni, de bele sem haltam. Nem igazán élveztem, bár volt benne egy-két olyan mozdulat, ami egésszen kellemes számba ment. Az én véleményem az, h akármilyen hosszú is az előjáték, vagy akárhogy is készíted elő, ígyis-úgyis fájni fog, bár határozottan nem mindegy, h mennyire. Légy türelmes és óvatos vele, ne eröltesd, ha nem megy, agyj neki egy kis időt, majd próbáld meg újra. Élvezni tuti nem fogja, de legalább nem élete legpocsékabb élménye lesz, ami örök életére nyomot hagy benne. Kb., 9 óra távlatából ennyit tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!