Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, az első alakalom...

Lányok, az első alakalom mindenképp fáj?

Figyelt kérdés

Tudom lerágott csont, de kíváncsi lennék (már nem szűz) lányok véleményére, hogy kinek milyen volt az első?

Ha hosszú az előjáték és újjal finoman elő van "készítve" a hüvely, akkor is annyira fájhat az elején? És ez a fájdalom csak akkor fáj, amikor átszakad, tehát az első pár "lökésnél" vagy végig az első pár alkalommal?

Kicsit ciki a téma, volt már pár barátnőm, de egyik sem volt már szűz, így ilyen problémákon sohasem kellett gondolkoznom. De érdekel milyen lehet az első a lányoknál :) És ha esetleg lesz egyszer egy szűz barátnőm, akkor mire figyeljek oda.

2009. dec. 8. 09:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

van, akinek egyáltalán nem fáj, de általában mindenkinek szokott egy picit, hiszen a hüvely belül sosem volt még kitágulva annyira, hogy beleférjen egy pénisz és a legelső tágulási folyamat(behatolás, első néhány lökés) még fájni szokott... de ezt ne úgy képzeld el, hogy olyan, mintha késsel döfködnének :D mindig mindenki a fájdalomtól fél, pedig teljesen kibírható...egy fejfájás pl szerintem százszor rosszabb ennél :) és hogyha olyan partnerrel veszíted el, akiben vakon megbízol, semmi gond nem lehet... én 17. szülinapom előtt két hónappal vesztettem el egy nálam jóval idősebb és tapasztaltabb férfival. Az első behatoláskor égető nyomást éreztem, de ez egy pár perc múlva elmúlt és már az elsőt is tudtam élvezni. Még az utána következő 2-3 alkalommal is éreztem az első behatolásnál ezt a kis fájdalmat, de minden alkalommal elhanyagolhatóbb volt...

azért nem kell aggódnod a fájdalom miatt, mert nem elég, hogy nem is fáj nagyon és rövid ideig tart, ráadásul mi,nők úgy vagyunk összerakva, hogy sokkal, de sokkal jobban bírjunk bármilyen fájdalmat a férfiaknál.Hiszen nekünk kellesz majd egyszer a közös gyermekért órákon át vajúdni... lehet, hogyha fáj valamid, te csak közepes fájdalomnak érzed, de egy pasi ugyanez miatt már ordítana :) szóval egy kis fájdalom el ne ijesszen életed legszebb napjától ;)

20/L

2009. dec. 8. 10:16
 2/15 anonim válasza:
100%

Nekem egyáltalán nem fájt. Az elején persze furcsa volt és kicsit nehezen ment be, mert ugye még nem voltam olyan tág... Szerintem azért nem fájt, mert előtte voltak kisebb ujjazgatások... Én egyáltalán nem paráztam tőle és meg sem bántam, mert már 2 és fél éve együtt vagyunk :D

20/l

2009. dec. 8. 10:40
 3/15 A kérdező kommentje:

Tehát azt mondjátok, hogy csak az első behatolás fáj?

Mert ha esetleg olyan helyzetbe kerülök, hogy lesz egy szűz barátnőm nem tudom hogy mennyire legyek óvatos. Mert én szeretem a hosszú szexet, de nem tudom egy szűz lány mennyire élvezné ha sokáig tartana az első. Gondoltam hogy az első után kell egy kis pihenő, de akkor ezek szerint az elsőt is lehet valamilyen szinten élvezni :)

2009. dec. 8. 11:04
 4/15 anonim ***** válasza:
hát az első szerintem ne tartson túl sokáig.nekem nagyon fájdalmas volt az első néhány alkalom.
2009. dec. 8. 13:14
 5/15 anonim ***** válasza:

Az első behatolás nekem elég kellemetlen volt, pedig ujjazott előtte a pasi, és kívántam is. Nehezen ment be, és eléggé fájt is. Gyorsan elment, másodjára viszont (ez szinte közvetlenül az első után volt, tehát egyazon estén) sokkal könnyebben bement, és szinte alig fájt. :)

Az utána következő barátommal volt olyan, mintha ismét szűz lennék, mert neki elég méretes pénisze volt, így sokszor kellemetlen volt emiatt a behatolás, de miután "belerázódott" a puncim, már nagyon jó volt. :)

2009. dec. 8. 13:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem az első 4 nagyon fájt az eslő kb 20 másodpercig tartott. de minden nő más és sok múlik a partneren is
2009. dec. 8. 13:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fáj mindenkinek az első. Nekem nem fájt. Nem is maga az aktus előtti előkészület a lényeg, hanem, hogy előtte párszor kell petting két ujjal, akkor nem fog fájni. Az első pár lökést meg finoman kell, mert még a hüvely azalatt a pár másodperc alatt nem alkalmazkodott eléggé a pénisz alakjához.
2009. dec. 8. 14:05
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szűzhártyaszakadás fájt baromira, és nagyon véreztem. Nagyon nehezen is jött össze az aktus, olyan erős volt a szűzhártyám. :D De azóta szerencsére semmi gond nincs, és nagyon élvezem a szexet. Külön köszönet az expasimnak, hogy annyira türelmes volt velem, és nem erőltetett semmit, gyengéd volt hozzám. :))
2009. dec. 8. 16:51
 9/15 A kérdező kommentje:

Na vérre én nem ismertem gondolni :S

Mindenkinek vérzik az amikor átszakad? :S

2009. dec. 8. 19:51
 10/15 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt és nehezen is hatolt belém és utána lévő 2 alkalommal még éreztem amikor belém hatolt!!Nekem vérzett de nem nagyon és az már az aktus végén volt szóval fel se tűnt neki!19/L
2009. dec. 9. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!