Fiúk ti mit csinálnátok ha a barátnőtök első szexnél sír, annyira fáj neki? mivel nyugtatjátok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 21:48
1/5 anonim válasza:
Talán ha ennyire fáj neki nem erőltetném még a dolgot.
2/5 anonim válasza:
Nem nyugtatni kell, hanem rendesen felizgatni, majd végig csinálni. Van akinek 1x mindenképp fájni fog, amíg át nem szakad.
3/5 anonim válasza:
Ha sír a fájdalomtól, akkor szerintem abba kéne hagyni.
4/5 anonim válasza:
Nos az első mindenkinek fáj szerintem. Ha már sír akkor nagyon kicsi a fájdalomküszöbe vagy nem tud ellazulni , ezért nagyon fájdalmas , mivel ahogy tágulna természetesen összeszűkül.
Nem kell sietni. Kényeztesd , simogasd , behatolásnál pedig sokat számít a határozottság ( én nem voltam az , ezért hosszabb ideig tartott és fájdalmas picit :/ )) ,közben a fülébe súghatod , hogy szereted.
A misszionárius pózt ajánlanám.
F/18
5/5 anonim válasza:
Itt leírtam, hogyan lehet a fájdalmat minimalizálni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__53..
Ha ennyire fáj neki, akkor vagy fél tőle, vagy nagyon rágörcsöl, vagy nem izgattad fel rendesen, vagy dúvadként estél neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!