Vaterán megvettem egy lány szüzességét, de azt hiszem átvertek?
Figyelt kérdés
300.000Ft-ot fizettem előre, bankszámláról utaltam, de már egy hete nem jelentkezik az eladó lány, aki amúgy nagyonszexi volt!2014. febr. 4. 23:52
11/24 anonim válasza:
Majd tanulsz belőle, hogy előre nem adod oda a pénzt! :)
12/24 anonim válasza:
22 000 ért eladom neked a barátnőm használt tangáját....
13/24 anonim válasza:
egyre lejjebb megy a licit....végül az lesz, hogy valaki 500-ért ad egy aranyesőt :P
14/24 anonim válasza:
Meg is kaptad a szüzességét. Az egy fogalom, ha nem érzed ott mélyen, legbelül, hogy egy lány szüzessége most már a tiéd, akkor az a te bajod.
Én is odaadnám neked a szüzességem ennyirét, de azt már egy fiútól kéne megvenned. Ha akarod, megmondom neki, hogy laminált tanusítványt is állítson ki róla.
15/24 anonim válasza:
fárasztó kamu kérdés. ha nem kamu, a csaj akkor is más fotóját rakta fel. Az 5-ös válaszoló kemény, de jót mondott. Nekem egy férfit kellene megtalálni, de mostanában nem lesz rá pénzem.
16/24 anonim válasza:
Küldj nekem is százezret, én is eladom neked az enyémet.Postafordultával érkezik.
17/24 anonim válasza:
diló vagy tesó, há tízezeré hozok neked szíp szűz cigán jányt! hajjak meg ha nem. jóvan ereggy már odaadom 5ért is. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
18/24 199303 válasza:
annyiert en is neked adom, persze a penzt elore utald at xD
20/24 anonim válasza:
Téged jól átvertek haverom :D
Hogy lehetsz ekkora hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!