Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy 26 éves szűz fiúnak...

Egy 26 éves szűz fiúnak érdemes elgondolkodnia egy prostituált szolgáltatásainak igénybevételén?

Figyelt kérdés

2014. jan. 31. 12:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem jönnék össze olyan lánnyal aki kövér, csúnya, stb stb, csak hogy ne legyek egyedül.

1; Ha nekem nem tetszik, akkor minek legyek vele? kényszerből?

2; Szüleid mit szólnának, ha egy bányarémmel mennél haza?.. téma lezárva.

2014. jan. 31. 14:19
 42/68 anonim ***** válasza:
0%

13:44

az az érv, hogy túl béna vagy, hogy küzdj érte, inkább megveszed pénzen! Szerencsére szerelmet nem fogsz tudni venni, a szex és a szeretkezés között meg fényévnyi különbség van! És attól mert megveszed még ugyanolyan töketlen maradsz + az értelmesebb nőknél ezzel a tetteddel le is vágod magadat egy életre!

2014. jan. 31. 15:05
 43/68 A kérdező kommentje:
értsd már meg, hogy próbálkozom egész életem egy nagy próbálkozás, de vannak igényeim amelyeket nem tudok kielégíteni és megőrit, ennyi nem komplikált
2014. jan. 31. 15:12
 44/68 A kérdező kommentje:
"szex és a szeretkezés között meg fényévnyi különbség van" grat ez egyre jobb...
2014. jan. 31. 15:28
 45/68 anonim ***** válasza:
Attól, hogy hülyézel mindenkit még nem lesz több értelme annak, amit írsz:)
2014. jan. 31. 15:39
 46/68 A kérdező kommentje:
senkit nem hülyéztem, csak azokat akik engem hülyéztek le szembesítettem pár kiemelt mondatukkal, aminek hát... sok értelme nem volt
2014. jan. 31. 15:43
 47/68 anonim ***** válasza:
Várjál még egy 10 évet kérdező. Addigra változik a divat, és a neked bejövő vékony csajok csúnyának számítanak majd.
2014. jan. 31. 15:58
 48/68 A kérdező kommentje:
ok akkor 10 év múlva írok majd mi lett a vége
2014. jan. 31. 16:26
 49/68 anonim ***** válasza:

Eddig ez volt a legjobb amit itt valaha olvastam :D.

Nem tudom miért olyan égető kényszeresen elveszteni a szüzességet..... és ha neked is tetszik valaki mindig megér egy próbát hogy rákérdezz a lánynál hogy tetszel e neki. Ha nem akkor tovább lépsz, miért magasak az igényeid? Te is jó pasas lehetsz akkor vagy kevés az önbecsülésed és emiatt nem mered bevallani azt amit érzel.

És igenis sok különbség van a szex és a szeretkezés közt. Az egyik sokban különbözik a másiktól. A kettő közt a különbség az érzelmek : a szerelem. AZ egyiket élvezed és a csillagok közzé repít amíg a másiknál csak elélvezel és kész kifizeted a 20 ezer forintot és mehetsz utadra, de nem kapsz tőle mást.

Én soha nem tudnék lefeküdni senkivel anélkül hogy ne éreznék szerelmet iránta. Inkább maradnék szűz mintsem olyannal feküdjek le akit nem szeretek. És ezt 25 évesen mondom.

N/25.

2014. jan. 31. 21:51
 50/68 anonim ***** válasza:

Nem a szüzesség elvesztése a lényeg. Egyszerűen rohadtul kanosak vagyunk és szeretnénk már nagyon szexelni, de nincs rá lehetőség.

A szüzesség csak egy mellekes dolog, nem egyszer szeretnénk szexelni, hanem sokszor.

2014. jan. 31. 23:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!