Egy 26 éves szűz fiúnak érdemes elgondolkodnia egy prostituált szolgáltatásainak igénybevételén?
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 12:45
21/68 anonim válasza:
Aha, és az igényeidből nem adnál lejjebb, mert könnyebb a nőkben keresni a hibát. Hát haver, te sem véletlenül maradtál szűz:D
22/68 anonim válasza:
15000 körül tök jó prostik vannak pesten háznál rendelnek tiszták.
Én már kb 3 éve járok prostikhoz eddig még egyszer se kaptam el semmit még egy herpeszt sem.
Azért ők se fekszenek le akár kivel ha valakin látszik, hogy ápolatlan,stb... akkor elküldik a francba.
23/68 Noydra válasza:
"Kielégülök"
Egyszer, 10ezerér, úgy, hogy a másik csak megjátssza.
K..rvára megéri... :D
24/68 A kérdező kommentje:
21es azt hiszed magadról h olyan okos vagy vagy feltaláltad a spanyolviaszt??? Fogd már fel, hogy tudom sőt sztem rajtad kívül mindenkinek egyértelmű h azért maradtam szűz amit le is írtam, hogy túl jó csajok jönnek be, ennyi... tisztelem szeretem a lányokat vannak lány barátaim elég sok csak hát ők nem a külső vonzóságukról "híresek"
2014. jan. 31. 13:13
25/68 anonim válasza:
Attól, hogy valaki tiszta és ápolt, még lehet HIV-pozitív...
26/68 A kérdező kommentje:
Noydra te sem az eszedről vagy híres, egyszer vagy egyszer sem, ismered a relációs jeleket, melyik nagyobb 1 vagy 0??
2014. jan. 31. 13:14
27/68 anonim válasza:
"az ilyenek sorra kosaraztak ki mert nem vagyok vonzó meg karrierben sem"
Szeretnél még ellentmondani magadnak?:)
28/68 anonim válasza:
Már a 18. születésnapodon el kellett volna gondolkodni ezen...
29/68 anonim válasza:
Magyarországon azért elégé ritka a HIV de egyébként pont e miatt járok fél évente teszteltetni magam.
30/68 A kérdező kommentje:
27es fedd fel az ellentmondást...
2014. jan. 31. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!