12 eves vagyok naon sok fiuval joba vagyok es mostanaba olyanokat csinalok amit nem kene es anyam eszre vette es nem hisz nekem igy elvisz nogyogyaszhoz . H megnezzek h szuz vok e! :0 fájni fog amikor felnyul? :0
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 19:39
1/13 anonim válasza:
nem tudom, de a barátnőm anyukája azt mondta nekünk, hogy fájni nem fáj csak kellemetlen.
2/13 anonim válasza:
ne félj, nem fog fájni neked, és nem nyúl fel szüzeknek, csak ha valami nagy gáz van. Alapból semmit nem csinál, csak megnéz.
3/13 anonim válasza:
nem nyúl fel..... jézusom... jelenetsd fel anyádat.
4/13 anonim válasza:
Igen fájni fog de ha előtte kinyallak akkor nem fog. Keress meg
5/13 anonim válasza:
Egyébként mit csináltál "amit nem kéne?"
6/13 anonim válasza:
szüznek nem nyul fel nagyon,nem fog fájni
anno én is voltam 12 évesen(egészen más okból)
7/13 anonim válasza:
Elvisz? Ő is megnézheti, minek ahhoz nődokihoz cipelni? RÖHEJ. Eleve mi ez már??
Ha látja h szűz vagy, és még azt is megtudja, hogy csak ezért cibáltak el nődokihoz, akkor fel sem fog nyúlni.
8/13 anonim válasza:
Édes istenem régebben azért még 18 volt itt az átlag életkor , most már úgy veszem észre lassan 14 lesz az átlag...
te meg 12 éves vagy anyukáddal beszélj erről!
9/13 anonim válasza:
Mellesleg mi lesz ha mégsem vagy az? Leb--z és megint az leszel? Néha nem értem az embereket :)
De érdekelne miért durrant el az agya. (vagy a helye :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!