Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok?!

Mit gondoltok?!

Figyelt kérdés
14-15 évesen elveszíteni a szűzességet.. Megvetnétek egy olyan lányt, vagy semmi nem változna?! :)
2014. jan. 30. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, amíg nekem nincs közöm hozzá, addig nem érdekel.
2014. jan. 30. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
37%

én inkább bánom h nem akkor vesztettem el..... most 2 partner után itt állok tapasztalatlanul:S k..rvajó:S

p.s.: nem kell privi!!!!!!!!

2014. jan. 30. 14:31
 3/9 WheneverYouWant ***** válasza:
Manapság már ez számít normálisnak. Egyébként meg minden lány megveti a másikat ha éppen nem a legjobb barátnők...
2014. jan. 30. 14:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem aztán mindegy.
2014. jan. 30. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
nem, csináld!
2014. jan. 30. 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért 16-ig várhatsz.
2014. jan. 30. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem vetek meg senkit, amíg nem félhavonta szerelmeskedik mással és ezt hangosan meg is osztja velem.
2014. jan. 30. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

Nehéz kérdés, két okból kifolyólag is.

Egyrészt, azért, mert egy lány, aki elveszíti a szüzességét 14-15 évesen, attól még lehet jó tanuló, jó sportember, és nem feltétlenül kötekedős. Tegyük azonban hozzá, hogy akik elveszítik a szüességüket annyi idősen, rendszerint műveletlenek, még írni sem tudnak helyesen. Továbbá felelőtlenek, és önzőek, mert nem foglalkoznak azzal, hogy a szüleiknek milyen szégyen lehet, hogy ha kiderül, hogy a 14 éves lányukat valaki már...khm...tudjátok ;-)

Másrészt azonban azt is figyelembe kell venni, hogy az embert mindig külön kell választani attól, amit tesz. Azt, hogy valaki ennyi idősen szexe, igenis megvető dolognak tartom. Aki pedig azt mondja hogy nem, az gondoljon bele abba, hogy milyen lenne, ha az ő lánya ennyi idősen szexuális kapcsolatot létesítene. Büszke lenne rá? Aligha hiszem. Az ilyen lányokat azonban mint embert nem szabad elítélni, hiszen még mélyebbre sülyedhetnek. Inkább fel kell őket világosítani, hogy nem jó amit tesznek, hátha rálépnek a helyes útra.

2014. jan. 30. 16:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 15-16 évesen ma már ideális, persze nem egy 2 hetes kapcsolatban, de ha már több hónapig tart és szeretik egymást miért ne? Lehet itt azt mondani, hogy jaj ezek a kapcsolatok hogy lehetnek komolyan hiszen még gyerekek. Persze, a legtöbb 14 éves, akiken átment a fél város mondjuk, azok éretlenek, csak a feltűnésre hajtanak, és hogy minél "népszerűbbek" legyenek a fiúk körében, ezt meg persze hogy kihasználják a tini srácok, mikor a hormonok tombolnak. Ezeket én is elítélem, hiszen tönkre teszik az életüket úgy, hogy észre sem veszik. Szóval azt akarom ezzel mondani, hogyha van egy komolynak vélt kapcsolat (mert ilyen fiatalon is lehet kialakítani, hiszen van rá példa hogy első szerelemből házasság és gyerek lesz), és felelősség teljesek, védekeznek, akkor miért is ne történhetne meg korábban mint 18? Nem ettől leszel rossz ember, erről senkinek nem kell tudnia, a te és a párod dolga, hogy mit csináltok, esetleg szülőké.
2014. jan. 30. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!