Ennyitől lehetek terhes? (Bővebben lent. )
Ha a ciklusod 30 napnál nem hosszabb, akkor nagyon minimális az esély rá, majdnem egyenlő a nullával...
De legközelebb ne kockáztassatok!
"Kedves első válaszoló, komoly válaszokat kérnék."
Kedves Kérdező, miért vársz komoly válaszokat? Leírod itt nekünk, hogy a hétvégén miket csináltak veled részletesen. Pl, hogy két ujjal ujjaztak, meg ilyenek.
Abban egészen biztos vagyok, hogy tizenéves vagy, de nem is lepődöm meg a mai fiatalságon. Te nagyon jól tudtad azt, hogy a szexualitásban benne van az, hogy terhes leszel, mivel nincs 100%-os védekezési módszer. Feltételezem, a védőnő elmondta ezt az általános iskolai felvilágosító órán. Tudtad, hogy ez megtörténhet, így most már illik vállalni a felelősséget.
"Legközelebb védekezni fogunk"
Nincs legközelebb, legközelebb késő lesz, és vagy kihordod a kölyködet, vagy tiplizhetsz abortuszra. Ilyen esetben sosem kapsz 2. esélyt, szóval 50-50%ra számíts rá.
De ahogy elnézlek kettőtöket, a barátod sem lehet nálad tájékozottabb... 17 éves, de fingja nincs a teste működéséről, de ha már te nem, akkor legalább ő legyen tisztában azzal, hogy miként, hogyan, és kibe élvez bele, vagy juttatja az előváladékját.
Még azt hozzátenném:
és látod, ezért cáfoljuk meg sokszor azt a kijelentést a korodbeliektől, hogy "érettebb vagyok a koromnál"
nem rohadtul nem vagytok azok, csak annak hiszitek magatokat, miközben annyi eszetek sincs, mint egy döglött hernyónak, mert az nem jut el az eszetekig, hogy védekezzetek. Nap mint nap elmondják emberek, mutogatják az AIDS-es kampányfilmeket a TVben, híreket a neten, hogy HASZNÁLJ GUMIT CSESZD MEG! Ezekre kéne odafigyelni, és utána olvasni, nem arra, hogy éppen ki posztolt ma a facebookra. Sorry az általánosításért, meg esetleg a közhelyért, de én ezt veszem ki a ti agyatokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!