Ennyitől lehetek terhes? (Bővebben lent. )
Szerintem egyszerűbb ha veszel egy terhességi tesztet.
Egyébként lehetsz terhes de nem valószínű...
Ez egy kicsit megnyugtatott.
16 éves vagyok, de ezt, hogy az előváladéktól lehetek terhes, nem tanították anno bioszból.
Azért véreztél, mert akkor szakadt át a szűzhártyád vagy egyszerűen felsértette az ujjával, körmével a hüvelyed.
Nem hiszem hogy terhes vagy, de ha annyira aggódsz akkor csinálj tesztet pár nap múlva vagy menj el nőgyógyászhoz.
Egyébként meg védekezz, még fiatal vagy a gyerekvállaláshoz vagy az abortuszhoz. Ne a hülyeségen járjon az eszed.
Legközelebb védekezni fogunk, megmondtam, hogy nem csinálom többet gumi nélkül. Felelőtlenség volt, tudom.
Az a helyzet, hogy a családomra sem számíthatok, mert apukám erőszakkal oldja meg a dolgokat, anyukám pedig nem tudhatja meg- mert képes lenne eltiltani tőle. 1 éve vagyunk együtt, és bármit megtennék érte. Ezért gondolom érthető, hogy nem csak a terhesség miatt aggódom, hanem az miatt is, hogy esetleg elveszthetem a barátom ez miatt.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!