13 evesen el akarom veszteni a szuzesegem a 19 eves baratommal lent?
Figyelt kérdés
Na mielott barki azt mondana hogy o akarta NEM ,NEM O en en anyira szeretem es valentin nap elott ugy tervezem hogy mikor lezohanyzott este es mar pizsiben van akkor ijenkor alltalaban pihenni szokott es akkor bemegyek hozza es az olebe ulok es elkezdem izgatni ( mindent tudok mar vedekezes,hogyan kell csinalni, tabletta,szuzesseg,nyelves csok .. honapok ota olvasom es ugygondoltam hogy hasznalom malyd o meg szuz es enis szerintetek igy jo otlet ??2014. jan. 27. 19:31
41/46 anonim válasza:
Ha Anyukád szívbeteg, akkor pláne nem kéne ilyen fiatalon a szexszel foglalkoznod.
42/46 anonim válasza:
már most egy büdös ri.banc vagy, Úristen mi lesz majd a későbbiekben.
43/46 anonim válasza:
Együtt alszol a 19 éves haveroddal?Én ennyi idősen miért nem találkoztam ilyen csajokkal?:)
44/46 anonim válasza:
miért utolsó? a riba.ncokat kedveled
45/46 anonim válasza:
Azokat a csajokat kedvelem,akik szexelnek velem.
46/46 anonim válasza:
hát... a srác akkor pedofilnak számít mert elvileg 14től élhetsz nemi életet hogy ne számítson erőszaknak... te 13vagy ő 19 nagykorú... viszont ha 13 évesen szeretnéd akkor elég jó esélyed van hogy az igen ősi mesterséget űzd a későbbiekben :) ne haragudj de 13 évesen elég korán kezded
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!