Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 evesen el akarom veszteni...

13 evesen el akarom veszteni a szuzesegem a 19 eves baratommal lent?

Figyelt kérdés
Na mielott barki azt mondana hogy o akarta NEM ,NEM O en en anyira szeretem es valentin nap elott ugy tervezem hogy mikor lezohanyzott este es mar pizsiben van akkor ijenkor alltalaban pihenni szokott es akkor bemegyek hozza es az olebe ulok es elkezdem izgatni ( mindent tudok mar vedekezes,hogyan kell csinalni, tabletta,szuzesseg,nyelves csok .. honapok ota olvasom es ugygondoltam hogy hasznalom malyd o meg szuz es enis szerintetek igy jo otlet ??

2014. jan. 27. 19:31
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
A 09:03-as vagyok. Az semmiképpen nem normális, ha egy 13 éves lány és egy 19 éves pasi szexel! Ezért érdemli meg a börtönt a fiú, ha bármit csinál egy 13 éves lánnyal! Nem irigységből írtam!
2014. jan. 28. 10:20
 32/46 anonim ***** válasza:
33%
Az hogy valami nem "normális", nem feltétlen jelenti hogy rossz/elítélendő
2014. jan. 28. 10:28
 33/46 A kérdező kommentje:
oké oké az egy dolog ő nemis akar ahogyle irtam én fogok rá nyomulni *3*
2014. jan. 28. 11:48
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdéseknél azt sem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek. Gondolom ezek után anyád, apád abszolút nem foglalkozik veled. De persze, tudjuk, hogy te érettebb vagy a korodnál, a barátod biztos egy macsó, aki 11 éves kislányok szédít, akiért minden csajszi odavan, kíváncsi lennék milyen hűdeszuper csajozós szöveggel tudná ledumálni rólad a bugyid.

Tudod, a szerény igazság az, hogy te egy naiv, ostoba kis 13 éves kislány vagy, aki még írni sem tud, sem fogalmazni, véleményem szerint több f@@sz volt már a szájában, mint nyalóka, a állítólag "pasid" meg egy genetikai hulladék lehet, hogy 19 éves létére 13 éves kislányoknál próbálkozik, ami nem csak erkölcsileg, de jogilag is kinevetni való, és elítélendő. Nyilván nincsenek sikerei a korabeli csajoknál, ezért jutott már arra a szintre, hogy lejjebb adja a lécet, és a korodbeli kiscsajokra nyomul. Hiába tagadod, ez az igazság. Egy agyban, testben egészséges férfi/fiú nem kezd leállni kislányokkal, sem vén szatyrokkal, hanem korabeli nőt/lányt keres.

2014. jan. 28. 13:40
 35/46 anonim válasza:

:o :o Tudod nem hiába mondják hogy 18 éves korig kéne várnod, mert általában az ember akkora érik meg testileg, lelkileg. Figyi, én 2 évvel idősebb vagyok nálad, se pasim, nem is jár az agyam ilyesmin, én inkább tanulok, mert az a dolgom, és te is ezt kéne csináld. 8. osztályos vagyok, vizsgázok, erre koncentrálok! Úristen!! XD Azt kétlem, hogy tudod hogyan kell csinálni. -.- Védekezés? Ennyi idősen már akarsz fogamzásgátlót szedni???

Édes Istenem, hova jutotta a mai fiatalság!!!

2014. jan. 28. 14:56
 36/46 anonim ***** válasza:
A csávót szimplán az összes korabeli érett nő elzavarja, ezért van egy kislánnyal. Ennyi.
2014. jan. 28. 14:56
 37/46 A kérdező kommentje:
Khm..1 szuz vagyok.. egesz eletemben megcsak csokot is neki adtam 2 anyam igenis figyel ram ! csak sziv beteg es sok munkaja van 3 a baratomnak egyszer volt egy vele egyidos baratnoje de o meghallt.. azota nen volt senkije..
2014. jan. 28. 14:59
 38/46 anonim ***** válasza:
Kérdésedre válaszolva: Nem , nem jó ötlet...de mi akármit mondunk, úgy se hallgatsz ránk......tabletta? Aki régóta (ugyanazzal az emberrel) él szexuális életet, és gumi nélkül akarja élvezni, na max. az szed tablettát...Most gondolod, hogy neked felírnák?
2014. jan. 28. 19:16
 39/46 anonim ***** válasza:
Akkor dugjatok, érdekel is minket. Aztán majd remélem feljelenti valaki a csávót, de hát tudjuk, hogy "leüli a vétén".
2014. jan. 28. 19:21
 40/46 anonim válasza:
Ha anyukád szívbeteg, akkor foglalkozz inkább vele, és ne pasizz. Tanulj a felvételire. Barátnőkkel legyél. 14 évesen se pasim, se elsőcsókom, mégis boldog vagyok.
2014. jan. 28. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!