13 evesen el akarom veszteni a szuzesegem a 19 eves baratommal lent?
Figyelt kérdés
Na mielott barki azt mondana hogy o akarta NEM ,NEM O en en anyira szeretem es valentin nap elott ugy tervezem hogy mikor lezohanyzott este es mar pizsiben van akkor ijenkor alltalaban pihenni szokott es akkor bemegyek hozza es az olebe ulok es elkezdem izgatni ( mindent tudok mar vedekezes,hogyan kell csinalni, tabletta,szuzesseg,nyelves csok .. honapok ota olvasom es ugygondoltam hogy hasznalom malyd o meg szuz es enis szerintetek igy jo otlet ??2014. jan. 27. 19:31
21/46 anonim válasza:
Hallod, sokkal jobb :D 11 évesen eszembe nem jutott ilyeneken járni az eszem...de még hogy valaki azt viszonozza is..:DD
22/46 anonim válasza:
Jövök én is a kutyámmal a harmadiknak oksi?:D
23/46 anonim válasza:
Na jó eddig is gyanús volt de ez már tényleg hülyeség...:D
24/46 anonim válasza:
De ha véletlenül mégis igaz akkor a barátodnak a jó k**** anyját.....a mázlista g*** xD
25/46 Noydra válasza:
Ezért mázlista? Te se vagy normális...
26/46 anonim válasza:
Na de hol a kutya főnők?Hozom a kutyust is okés?Akkor már 4 esben leszünk :D
27/46 anonim válasza:
Én meg hozom akkor az ékszerteknősömet és már 6an leszünk fakyea :D
28/46 anonim válasza:
Ennyire olcsón adod magad? Így sosem fognak megbecsülni, de nem is érdemled meg!
29/46 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha a fiúnak egy csöpp esze van, akkor elzavar téged! De ha bármilyen szexuális dolgot csinál veled, akkor remélem, hogy hosszú évekre hűvösre kerül!!!
30/46 anonim válasza:
09:03
Miért remélsz ilyeneket? Ennyire zavar hogy vadidegen emberek mikor szexelnek? Még én sem kívánok ilyet, pedig én még irigy is vagyok rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!