Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek tudok így szexelni?

Szerintetek tudok így szexelni?

Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok,sajnos idáig nem jött össze a dolog senkivel.Mindig is volt valami rossz érzésem a farkammal kapcsolatban,mármint hogy nem tudom felhúzni a bőrt teljesen.Lankadt állapotban teljesen felmegy,de ha megkeményedik,akkor a makk alsó része alatt 2-3 mm-t ha tudok még húzni.Szóval tudom tisztítani(mielőtt még valaki fújolna).Úgy néz ki hogy lenne egy dögös lánnyal egy szexlehetőség.Ha sok sikosítót használok,meg persze gumit,akkor menni fog a szex?Volt/Van valaki ilyen helyzetben?Vagy mindenféleképp kell egy rövidfékműtétet ejteni?

2014. jan. 26. 00:01
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Bameg, menj el műtétre, hülyeség várni.
2014. jan. 26. 00:04
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Műtét, egyértelmű, nekem szűkületem volt, de 18 évesen megcsináltattam, csak 8 évet késtél, nem olyan sok az. :D
2014. jan. 26. 00:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha lankadt állapotban felmegy és tisztán tudod tartani, akkor semmi gond nincs vele, menni fog a szex. Lényeg, hogy ne stresszelj!
2014. jan. 28. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam is voltak ilyen gondok, nem kellett műteni. Az volt a baj, hogy ritkán húztam fel és keveset mostam. De mára már nincsenek ilyen gondjaim vele.
2014. jan. 28. 14:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Húha!Az utolsó 2-nek köszi,nagy kő esett le...
2014. jan. 28. 15:33
 6/6 anonim válasza:

15 éves koromig abszolút nem bírtam hátrahúzni és én is sokat paráztam rajta, de aztán egyszer egy elég hardcore maszturbálást csináltam és valahogy sikerült hátrahúzni. közepesen fájt, szóval annyira nem volt vészes, csak kellemetlen. aztán egyre többször húztam hátra és egy idő után elmúlt a fájdalom. gondolom kinyúlt a bőr.

most 20 vagyok és 18 éves korom óta szexelek a barátnőmmel. minden tökéletes, azon kívül hogy lefelé görbül, de ez a kutyát nem érdekli (csak néha én agyalom túl) :D

2014. márc. 16. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!