Most akkor elveszítettem a szüzzeségem? :O (lent)
Nem értem a válaszolókat. Egyik helyen lehurrogják a fiatalon szexelőket, hogy milyen tájékozatlanok, és mégis belemennek a dolgokba, máshol meg kiakadnak azon, hogy minek traktálják a fiatalok fejét ilyennel. Az interneten így is, úgy is bele fognak futni (lehet mondani, hogy épp elég baj, de homokba dugni a fejünket nem lehet, ez tény), akkor már inkább biológián tanulják meg a dolgokat, mint internetes sok esetben hiteltelen helyről!
Az már más kérdés, hogy ez a felvilágosító hülye volt. Csak nehogy elvegye a kedved a saját tested megismerésétől. Persze ráérsz még vele egy kicsit, de ha érdekel, ne ijedj meg tőle, jó dolog megismerni önmagad, ez egy későbbi kapcsolatban előny lehet.
A szüzesség elveszítése kicsit furcsa kérdés, mert eredetileg ugye a szűzhártya elszakadása jelenti, de gyakorlatilag ahogyan írták már, elszakadhat mástól is, így azt tekintjük manapság annak, ha a fiú bedugja a lányba. Szóval még ha a tünetek alapján szóba is jöhet, hogy elszakadt a szűzhártyád, nem vesztetted el a szüzességed. :-)
Ahogy már felmerült, lehet, hogy a menzeszed volt, nekem az első kettő-három hónapban barnás volt, inkább pecsételő, mint rendes. Érdemes az első menzeszkor (menzesz után) felkeresni a nőgyógyászt első alkalommal, ő normálisan tud elmagyarázni mindent valószínűleg, és megvizsgál, hogy minden rendben működik-e. Ne félj tőle! Kellemetlen, de nagyon hasznos! :-)
Utolsó vagyok! :-)
Igazán nincsmit, de hidd el, minden nő kiszolgáltatottnak érzi magát a nőgyógyásznál, de jobb túlesni rajta. Szégyellős igazán ne légy, mert elhiheted, látott ő már annyifélét (nagydarabot, vékonyat, stb.), hogy egyáltalán nem figyeli a tested. :-) Minél előbb mész, annál jobban ki tudják szűrni a bajokat már most, meg tudod ismerni a ciklusodat, stb. Akkor nem érnek később meglepetések. :-)
De akárhogyis, Anyukáddal mindenképp ülj le beszélgetni a dolgokról, Anyánál jobb felvilágosító nincs egy lánynak sem! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!