Most akkor elveszítettem a szüzzeségem? :O (lent)
Ha egyáltalán semmi kellemetlent nem éreztél, mikor feldugtad magadnak, akkor valószínűbbnek tartom, hogy hamarosan a menstruációd fog megjönni. Mert ha megsérül a szűzhártyád, azt azért érzed. Nem lehet elmondani, de érzed. Lehet, hogy ez egyfajta "első menstruáció" volt, csak ilyen "szegényes" kiadásban, érted :)
De tényleg ne aggódj, nincs semmi probléma, nem kell rosszul sem érezned magad! Csak ha később valamikor ilyenre adnád a fejed, akkor tényleg ne feledkezz meg a fertőtlenítésről (kézmosás). Nehogy valami bacit összeszedj, nem hiányzik, gondolom.
(9-es voltam)
Nem azt mondtam, hogy járt benned, hanem hogy azoktól még szűz maradsz :D Nyugi, nem hiszem hogy gond lesz, de azért kicsit nézz utána a dolgoknak, illetve nemártana egy anya-lánya beszélgetés mielőtt ilyenekbe belevágsz.:) Lehet csinálni, annak ellenére hogy most magadra ijesztettél, csak menj biztosra. Nem kell boldog-boldogtalan tárgyakat felhelyezni :D Nem mellesleg a filctoll elég hegyes, kemény, könnyen felsérti a berendezést. Csak nyugi, nem lesz semmi baj :)
"uborkás banános válaszoló" voltam :D
#15!
Hallod, én felvetettem azt a lehetőséget is, hogy megjött neki, a 9. illetve a 13. válaszomban is! Sőt, a 13-ban már inkább afelé hajlottam :) Persze amíg nem válaszol a kérdező minden részletkérdésre, nem tudhatjuk pontosan...
De mindemellett nem árt, ha közöljük vele, hogy nem kell megijednie, óriási bajt nem csinált attól még, mert ő úgy érzi. :)
Hát nem tudom. Mert ha nem fájt, akkor nem hiszem, hgoy megsértetted volna a szűzhártyádat, ellenben ha pár perc múlva már nem véreztél, akkor annak kell lennie pedig az oknak. De ennek meg ellentmond megint, hogy barnás folyásod volt pár napig. De szerintem az márpedig azt jelzi, hogy lassan meg kell jönnie. Nekem is úgy kezdődött annak idején... barnás váladék először, aztán egyszer csak meg is jött valóban.
Szóval meg vagyok kavarodva, tényleg. De igazából mindegy is mi volt, a szűzhártyás esettel kapcsolatban már leírtam párszor, hogy nincs para, nem vesztetted el a szűzességed addig, amíg nem hatolt beléd fiú. :) Ha meg menstruációs dologról beszélünk, akkor sincs gond, ennyi idősen szerintem tudod, hogy mihez kell kezdeni ilyenkor, anyudnak szólsz, ha legközelebb is lesz ilyen, mert akkor már biztos, hogy nagylány lettél. :)
Szóval ne ijedj meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!