Megujjaztak. Nem ezzel a fiúval akartam. Van aki azt mondja már nem vagyok szűz. Nem tudom, összezavarodtam és véreztem. Nagyon kivagyok. Lehet elkellene menni egy orvoshoz. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 22:29
11/19 anonim válasza:
kérdező szerinted mi a szüzesség?
12/19 A kérdező kommentje:
szerintem az ha átszakítják a szűzhártyát.. nekem ebben az esetben ezt jelenti
2014. jan. 25. 22:39
13/19 anonim válasza:
Technikailag a szűzhártya átszakítása jelenti a szüzesség elvesztését. Ha ennek a srácnak elég hosszú az ujja, akkor benne van a pakliban. Tornászoknál és meg szokott ez történni az erőltetések miatt.
14/19 anonim válasza:
A vérzés az vérzés. A szűzhártyabeszakadás az szűzhártybeszakadás. A pénisz betétele punciba első alkalommal az szüzességelvesztés.
15/19 A kérdező kommentje:
rendben. megértem!
2014. jan. 25. 22:41
16/19 anonim válasza:
Na és miért kellene orvoshoz menned? :)
17/19 anonim válasza:
akkor elég rosszul érted és tudod...
a szüzesség maga egy fogalom ami azt az állapotot foglalja magába amíg a leányzó nem hál férfival (ha nem értenéd: míg meg nem dugja a pasi a csajt) addig akár egy villanyoszlopot is bedughatsz a pinádba akkor is szűz maradsz,ha a karját dugja be akkor is szűz vagy
és azért véreztél mert átszakadt a hártya amit szűzhártyának hívnak,de ettől még SZŰZ vagy,ennyi
18/19 A kérdező kommentje:
rendben
2014. jan. 25. 22:57
19/19 anonim válasza:
Attól még, hogy megujjaznak, vagy megdugnak, nem fog megváltozni a csillagjegyed, fogd már fel végre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!