Miért fáj a szüzesség elvesztése? Mit lehetne tenni hogy kevésbé fájjon?
Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 12:50
1/2 Zakathol válasza:
A fiúknak nem fáj.
A lányoknak azért fáj, mert fizikai sérülés történik a testedben.
Viszont nem mindenkinek egyformán fáj. Ez függ az egyéni fájdalomtűréstől, az előjátéktól, a nedvességtől, stb...
A lényeg, hogy ne siessetek az előjátékkal, legyél olyan nedves amennyire csak tudsz, és fontos, hogy ne görcsölj, ne félj, legyél nyugodt. Ha sikerül elengedned magad akkor nem lesz vészes.
2/2 anonim válasza:
En 4 napja vesztettem el... nekem nagyon fajt. Egy kinzas volt. De az, hogy ereztem hogy olyan emberrel csinalom aki szeret,azta meg a gyonyort... es hat... vegulis jo volt....legalabb is az emlek.. es nem nagyon tudsz semmitt tenni a fajdalom ellen... mi hasznaltunk sikositot... talan az segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!