Az elsőt mindenki megbánja? Később mennyire emlékszik rá az ember?
Figyelt kérdés
Vajon kikből van több, akik megbánják vagy akik a megfelelő emberrel vesztették el az ártatlanságukat?
És ha csak később jössz rá, hogy még várni kellett volna?
2008. júl. 17. 22:50
11/17 anonim válasza:
Nekem gyönyörű volt, és se akkor, se később nem éreztem bűntudatot. És még két év múlva is beleborzongok, ha eszembe jut. :)
12/17 anonim válasza:
Én megbántam, mert nagyon fiatal voltam még akkor (15éves), igaz csaknem 2 évig jártunk aztán, de vele soha nem élveztem a szexet...
13/17 anonim válasza:
Velem majd az ellenkezöje volt én 14éves voltam,nem bántam meg mert még együtt voltunk minimum egy évig és nagyon jo volt vele a szex ,utána volt pofáraesés a következö párom:S
14/17 anonim válasza:
Ha később jössz rá, akkor érdemes inkább elfogadni. Én is rájöttem, rá pár hétre... hogy nem vele kellett volna. De elfogadom így, mert végülis így is jó, és azért még mindig úgy gondolom, hogy az Igazira sem várhatok örökké! A lényeg az, hogy szerelemmel veszítse el szerintem az ember, és hogy a kapcsolat is stabil legyen!
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat :)
Igyekszem én is túl lépni ezen.
Ami megtörtént, megtörtént....
2008. júl. 18. 13:44
16/17 anonim válasza:
Én akkor azt hittem szeretem a pasit,így megtettem. Aztán hamar ott is hagytam.Sosem volt orgazmusom vele,azóta rájöttem nem is volt igazi szerelem,csak fellángolás,menekülés egy kapcsolatba.
Aztán mikor megismertem az igazit megbántam,hogy nem vártam,de nem rágódom rajta,mert arra gondolok,hogy vele éltem át az első és azóta számos orgazmusom.
17/17 anonim válasza:
Én nem bántam meg az elsőt, a mostani barátommal evszítettem el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!