Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az elsőt mindenki megbánja?...

Az elsőt mindenki megbánja? Később mennyire emlékszik rá az ember?

Figyelt kérdés

Vajon kikből van több, akik megbánják vagy akik a megfelelő emberrel vesztették el az ártatlanságukat?

És ha csak később jössz rá, hogy még várni kellett volna?

2008. júl. 17. 22:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

Gondolom mindkettőből akad. Én pl. egy prostituálttal vesztettem el a szüzességem, és később ezt nagyon megbántam és szégyelltem.

De a feleségem meg velem vesztette el, és ő nem bánta meg :))

2008. júl. 17. 22:51
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Én a megfelelő emberrel veszítettem el:)Mindkettőnknek ez volt az első, és egyikünk sem bánta meg.Még mindig imádjuk egymást.:):)
2008. júl. 17. 22:54
 3/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

köszi a gyors válaszokat :)

Sajon én nem a megfelelővel vesztettem el, de csak később jöttem rá...elég lehangoló.

Azért csak nem kell "egy életen át bünhődnöm érte"?

2008. júl. 17. 22:57
 4/17 anonim válasza:
95%

Én azok közé az emberek közé tartozom,aki megbánta. Sokkal szívesebben vesztettem volna el az ártatlanságom a mostani barátommal,akit szeretek is és nem csak egy gyerekkori fellángolás miatt történt meg a dolog. A barátomnak én voltam az első... és énis szívesebben vesztettem volna el vele.Sajnos még fiatal voltam,hülye és nem gondolkodtam. Az az igazság,hogy nekem esik rosszul, hogy nem egy olyannal vesztettem el,akit szeretek.

Hogy kik vannak többen akik megbánták... ez szerintem relatív

2008. júl. 17. 22:59
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

Én sem bántam meg mert a szerelmemmel vesztettem el...

Nem kell bűnhődnöd érte... egyszerűen ne gondolkodj folyamatosan ezen.

2008. júl. 17. 22:59
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
Én úgy érzem, hogy a megfelelő emberrel vesztettem el :-) Előtte is lett volna rá alkalmam, de tudtam, hogy nem lenne az igazi. Szerencsére jól döntöttem.
2008. júl. 17. 23:00
 7/17 anonim válasza:
80%
Én nem a megfelelővel vesztettem el, és nem bántam meg:)..legalább ha majd eljön az igazi...kiru leszek:):D;)
2008. júl. 17. 23:05
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
szerintem nem mindenki banja meg az elsot de en igazan megbatan ...:|de mar keso banat... ez van,es szerintem mindenki emlekszik az eloszre...az felejthetetlen!!!
2008. júl. 17. 23:08
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Én az elsö "igazi"(tartos kapcs9 barátommal veszettem el.1,5 évig jártunk,nem bántam meg sosem.
2008. júl. 17. 23:08
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Én is azok közé tartozom,aki anno nem a megfelelő partnerrel voltam.De szerencsére már régen volt,eszembe se jut és kihatással sincs a szexuális életemre.Szerintem megoszlik ez,hogy ki bánta meg és ki nem.Nem kell bünhödnöd,miért kellene?Nem kell állandóan ezen gondolkodnod.Megtörtént,túl kell lépni rajta.
2008. júl. 17. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!