Nem tudom mit csináljak, mit kéne tennünk?
Nem irtad, pettingeltek-e már, lájotosabban, vagy orál, ilyesmik =) Ha még nem, ezzel ellesztek még párhónapot mielött megtörténik, pontosabban el kell lenni vele pár hónapot =)
Amúgy, én elhiszem, hogy óvni akarnak a szüleid, és hidd el, senki nem akar neked rosszat aki ír ezen a fórumon. Én imádom a barátom, imádok vele szeretkezni, és 16 vagyok, lehet pfújolni. Nem bántam meg, és nem is fogom soha =)Legalább ezekben az években minden tökéletes, ha késöbb nem si lesz az :D
De amennyiben nem érzed magad kmséznek rá, vagyishát ahogy írtad, van ami visszatart, akkor még ne, ilyen egyszerű. Majd lesz mikor nem lesz semmi, hogy visszatartson.
Hát ehhez nem tudok hozzászólni csak annyit amennyit itt nemsokkal elöttem mondták hogy csak meg akarnak óvni a lelki sérüléstől ez igaz:)
Ha megbízol a barátodban és tudod hogy óvatos és vigyáz rád akkor nem lehet semmi gond :)
Jha és az orális sex :D mindennek eljön az ideje :D az én barátnőm se akarta sokáig aztán egyszercsak meglepett vele :D szóval ha nem is 1 hét múlva de majd valamikor azt is megfogod kedvelni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!