Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem tudom mit csináljak, mit...

Nem tudom mit csináljak, mit kéne tennünk?

Figyelt kérdés
Ne szóljatok le légyszi.15 éves vagyok és 8 hónapja van komoly kapcsolatom.Nagyon szeretjük egymást és mindent meg tudunk beszélni.Még arról is.Én is szeretném és ő is.De én attól félek leginkább hogy a szüleim haragudni fognak.Ha pedig nem mondom el,akkor bűntudatom lenne.Pedig szeretnénk.Mit léne tennem?
2009. dec. 4. 09:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem irtad, pettingeltek-e már, lájotosabban, vagy orál, ilyesmik =) Ha még nem, ezzel ellesztek még párhónapot mielött megtörténik, pontosabban el kell lenni vele pár hónapot =)

Amúgy, én elhiszem, hogy óvni akarnak a szüleid, és hidd el, senki nem akar neked rosszat aki ír ezen a fórumon. Én imádom a barátom, imádok vele szeretkezni, és 16 vagyok, lehet pfújolni. Nem bántam meg, és nem is fogom soha =)Legalább ezekben az években minden tökéletes, ha késöbb nem si lesz az :D

De amennyiben nem érzed magad kmséznek rá, vagyishát ahogy írtad, van ami visszatart, akkor még ne, ilyen egyszerű. Majd lesz mikor nem lesz semmi, hogy visszatartson.

2009. dec. 8. 20:56
 12/13 A kérdező kommentje:
volt már petting de orál meg semmi ilyesmi nem mert én valahogy azt nem csipem ,nem is akarom:S
2009. dec. 9. 20:43
 13/13 anonim válasza:

Hát ehhez nem tudok hozzászólni csak annyit amennyit itt nemsokkal elöttem mondták hogy csak meg akarnak óvni a lelki sérüléstől ez igaz:)

Ha megbízol a barátodban és tudod hogy óvatos és vigyáz rád akkor nem lehet semmi gond :)

Jha és az orális sex :D mindennek eljön az ideje :D az én barátnőm se akarta sokáig aztán egyszercsak meglepett vele :D szóval ha nem is 1 hét múlva de majd valamikor azt is megfogod kedvelni:D

2010. febr. 4. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!