Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem tudom mit csináljak, mit...

Nem tudom mit csináljak, mit kéne tennünk?

Figyelt kérdés
Ne szóljatok le légyszi.15 éves vagyok és 8 hónapja van komoly kapcsolatom.Nagyon szeretjük egymást és mindent meg tudunk beszélni.Még arról is.Én is szeretném és ő is.De én attól félek leginkább hogy a szüleim haragudni fognak.Ha pedig nem mondom el,akkor bűntudatom lenne.Pedig szeretnénk.Mit léne tennem?
2009. dec. 4. 09:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

várni egy kicsit

ha olyan jó a kapcsolat, ez belefér

2009. dec. 4. 09:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha még 1 év múlva együtt lesztek s még szeretitek egymást akkro már gond nélkül is mehetne szerintem
2009. dec. 4. 12:41
 3/13 anonim válasza:
95%
Szerintem 18 évig várni kellene. Sokkal édesebb a tiltott gyümölcs. Ha a vágyadat korán és azonnal kielégíted, hamar kiégsz. Nézz körül. Miért hódít a drog? Azért mert már nincs tovább hova fokozni az érzést, a végyat, a kielégülést, mert már mindenen túl vannak és nem nyújt újat a dolog. Ha korán kezded 30 évesen már egy szexuális roncs leszel. Ez pusztán azért van, mert a lelked még nem érett meg a szeretkezésre. " Aki valaminek nem mestere, hóhéra annak " Még egy példa: 5 éves korodban hiába kapsz egy frankó versenybiciklit, mikor még bringázni sem tudsz, csak rángatni fogog a fékeket, láncot, bovdeneket és így tönkreteszed, és mire felnőssz és már tudsz bicajozni már nincs biciklid. (Kicsit sántít a példa, de jó)
2009. dec. 4. 13:08
 4/13 anonim ***** válasza:
en 11 évesen kezdtem menstrualni, tehat elvileg képes lettem volna gyereket szülni. a melleim is egyre jobban nőttek, nyolcadikra már egész jók voltak. de nem tudtam volna senkivel se lefekudni, tudod miert?? mert lelkileg nem voltam rá érett. te se vagy. és ne akarja nekem bemagyarázni egy 15 éves se, sőt fiatalabb, h ők érettek. varj még legalább egy évet. amugy nem nagy durranás a szex. ne várj tőle sokat. csak akkor lehet jó, ha lelkileg is érett vagy, és leirhatatlan élményeket élsz át közben. nem csupán a mechanizmus van.
2009. dec. 4. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha szereted, és szeret ő is, vágysz rá, és biztos vagy benne, hogy törődni fog veled, 100%ig emgbízol benne, akkor miért ne? :)

Ettől nem fogsz kiégni, hogy hamarabb kezded, ha nem fogod a partnereidet állandóan cserélni... nemtudom miért mondják ezt egyesek.

Én 16 évesen vesztettem el (pár honappal multam 16, nemlátok sok különbséget, neméreztem magamat érettebbnek mitn 15 évesen, egyszerűen már megőrültünk egymásért a szerelmemmel :) ) Mindketten szüzek voltunk, és relative fiatalok, de a szexuális életünk a kezdetektől fova több mint csodás :) Azt mondani, hogy várjon egy évet, mikor már 8 hónapja eggyütt vannak és akarja is? :D Ilyet szerintem csak a vallásosok csinálnak akik meg akarják őrizni házasságig.

A szüleiddel én nem tudom mi legyen. Én elmondtam anyukámnak utána pár hónappal, pedig nagyon nincs vele jó kapcsoaltom, de gondoltam kellene hogy tudja. Nemragált tul jol, de rosszul se, ahogy elvárható.

Én a helyedben nem monadnám el, ha tudnám h haragudnának, amjd csak pár hónappal késöbb. Ez a te döntésed, nem az övék.

2009. dec. 4. 20:13
 6/13 anonim ***** válasza:
nem a vallásosság miatt mondom, mert nem tudok várni a házasságig, mivel már nem vok szűz, sát férjhez menni se akarok, de mégis azt tanácsolom, h tedd meg 15 évesen. vagy ha vki itt azt mondja, h tedd meg, akkor csak az az egy ember miatt megteszed????
2009. dec. 4. 22:25
 7/13 anonim ***** válasza:
ne má
2009. dec. 4. 22:25
 8/13 A kérdező kommentje:
Hogy kiegészitsem,ő is 15 és ő is szűz.Régóta ismerjük egymást,és bizalom és minden megvan.Felelötlenek sem vagyunk,védtelenül sosem csinálnánk semmit.Mégis valami visszatart.Én ugyérzem lelkileg minden rendben van velem is és vele is és mégsem tudom mi tart vissza.Szüleimmel otthon soha nem beszéltem iylenröl,nagyon karülik a témát fel sem lehetne hozni.
2009. dec. 5. 17:59
 9/13 anonim ***** válasza:
sztem a 18at nem kell megvárni.. de a 16.5-et ajánlott.. szerintem.. addig mondjuk petting, esetleg orál
2009. dec. 5. 22:05
 10/13 anonim válasza:
Rosszul gondolod. NEM vagy érett lelkileg!!!! Csak te azt hiszed. A srdülő oroszlán is azt hiszi, hogy mindent tu, aztán, ha a falka, meg az öregek nem segítenének, éhen halna. Miért gondoljátok azt rólunk öregebbekről, hogy rosszat akarunk nektek. Eszedbe se jut, hogy esetleg valami negatívtól akarunk megóvni??? Ha Te felnőssz, meg fogod érteni. A szülő még a széltöl is óvja a gyermekét.Miért gondolod, hogy pont egy olyan egész életedre véglegesen kiható esetleges lelki sérüléstől meg akarunk óvni.Ez olyan hihetetlen?? A hit nem csak Istenhitet jelent. Hinni meg kell tanulni a : szülőben, az orvosban, a buszvezetőben, hogy csak néhányat mondjak. Sajnos örök igazság, hogy mindenki a maga kárán tanul. Szülőként hiszünk benne, hogy ez csökkenthető. Van elég időd. Ne siess. 40 éves korodra úgy fogod unni az egészet, mint a pinty. Ezt előre akarod hozni 30 éves korodra???
2009. dec. 6. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!