Nem tudom mit csináljak, mit kéne tennünk?
várni egy kicsit
ha olyan jó a kapcsolat, ez belefér
Ha szereted, és szeret ő is, vágysz rá, és biztos vagy benne, hogy törődni fog veled, 100%ig emgbízol benne, akkor miért ne? :)
Ettől nem fogsz kiégni, hogy hamarabb kezded, ha nem fogod a partnereidet állandóan cserélni... nemtudom miért mondják ezt egyesek.
Én 16 évesen vesztettem el (pár honappal multam 16, nemlátok sok különbséget, neméreztem magamat érettebbnek mitn 15 évesen, egyszerűen már megőrültünk egymásért a szerelmemmel :) ) Mindketten szüzek voltunk, és relative fiatalok, de a szexuális életünk a kezdetektől fova több mint csodás :) Azt mondani, hogy várjon egy évet, mikor már 8 hónapja eggyütt vannak és akarja is? :D Ilyet szerintem csak a vallásosok csinálnak akik meg akarják őrizni házasságig.
A szüleiddel én nem tudom mi legyen. Én elmondtam anyukámnak utána pár hónappal, pedig nagyon nincs vele jó kapcsoaltom, de gondoltam kellene hogy tudja. Nemragált tul jol, de rosszul se, ahogy elvárható.
Én a helyedben nem monadnám el, ha tudnám h haragudnának, amjd csak pár hónappal késöbb. Ez a te döntésed, nem az övék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!