Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Túl szűk vagyok vagy csak a...

Túl szűk vagyok vagy csak a feszültség az oka?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, még szűz. Barátom 22 éves. Majdnem 9 hónapja vagyunk együtt. Barátom tapasztalt,nekem ez lenne az első.. de van egy problémánk. Kb 3 hónapja voltunk együtt, mikor próbálkoztunk először.. misszionárius, valamint lovagló pózban is. A probléma az, hogy nem ment be.. még egy kicsit se. Gondolkoztam, hogy talán nem voltam eléggé felizgulva, de igen, én is úgy akartam és akarom, mint ő. Szűk lennék vagy tulságosan izgulok, feszült vagyok, és amiatt összehúzodnak az izmaim? (ilyent is hallottam, nem tudom mennyi igazsgalapja van) Igaz, hogy feszült vagyok, és stresszelem magam, hiszen ez az első, és nem szeretnék kétbalkezes se lenni. Barátom mellettem áll, nem siettet, megértő, nem csinál ebből gondot, mi is gondolkoztunk mi lehet az oka, hiszen elmondása szerint, ha 3 ujja befért akkor be kéne férjen a pénisze is. Szerinte túl feszült vagyok, nem tudok ellazulni. Öszintén, már ha arra gondolok, hogy megpróbáljuk és megint nem fog sikerulni, már attol feszült leszek. Pedig szeretném.. Eddig 2x probáltuk, mivel 3 hónapot külfoldon volt, 1 hónapja jött haza és még nem volt lehetőségünk ilyensmire.. Na meg szerintetek melyik lenne az alkalmas pozíció? Hogy lazulhatnák el? Lányok és fiúk válaszát egyaránt várom.

Kicsit zavarosan írtam, remélem ennek ellenére érthető. Köszönöm előre a válaszokat, és tanácsokat esetleg ha valaki meg volt ilyen helyzetben. Lehetőleg normális válaszokat kérek..

19/L

2014. jan. 22. 22:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

egy pici tömény előtte

nyalasd ki magad orgazmusig

aztán próbálja a barátod óvatosan missz-ba

2014. jan. 22. 22:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Heló!

Érdemes misszionáriussal próbálkozni. Próbálj pár hétig szinte minden nap 20-30 percet foglalkozni magaddal. Ha nincs kiegészítő beszerzésére lehetőséged, akor próbáld minél több ujjadat használni. Először pár napig kettőt, aztán 3-at, majd hatolj beljebb... A barátod is segíthet, ez segíthet a későbbiekben az ellazulásnál.

Azért van ez valószínáleg, mert izgulsz, még ha akarod is. A fentiekkel szoktathatod magad az érzéshez, mert szinte biztos, hogy ez a jelenlegi helyzet cska úgy oldódik meg, ha ellazulsz. Az előjáték nagyon fontos lesz az esetetekben, ne kapkodjátok el, és segíthet az is, hog ytudod, hogy a védekezésnél is midnentm egtesztek - vastagabb ővszer, estleg tabletta -, hűtha az is idegesít kicsit.

Ha nem javul a helyzet, akkor érdemes lenen beszélned a nőgyógyászoddal.

2014. jan. 22. 22:46
 3/12 A kérdező kommentje:

Gondoltuk már, hogy oldjuk a hangulatot egy kis alkohollal. Talán próbára is kerül.

Köszönöm :)

2014. jan. 22. 22:47
 4/12 anonim ***** válasza:
szurkolok nektek! :)
2014. jan. 22. 22:50
 5/12 A kérdező kommentje:

2-es: talán az előjátékra tényleg több hangsúlyt kéne fektetnünk. Köszönöm.

Neked is 3-as. :D

2014. jan. 22. 22:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerinten vegyetek egy sikósitot is. Akövetkezö tuti meg lesz. Amikor ujjaz az egyáltalán nem fáj? Mondod itt a 3 ujjat is.
2014. jan. 22. 22:59
 7/12 A kérdező kommentje:

Csak fokozatosan teszi be, tehát nem olyan fájdalmas. Persze, be is nedvesedek. De igen, mikor már 3 ujjal csinálja, akkor érzek egy kis fájdalmat, de rövid időn belül el is múlik.

:)

2014. jan. 22. 23:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Gyorstalpalo tanfol invitált vagy kerdezo.
2014. jan. 22. 23:05
 9/12 anonim ***** válasza:
tanfolyamra
2014. jan. 22. 23:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi értelme 3 ujjal csinálni. 1 vagy 2 elég az élvezethez. Nem? Na és mekkora kb az apénisz méret?
2014. jan. 22. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!