Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ti hogy tudjatok elviselni a baratotok hisztijeiit?

Figyelt kérdés

nekem a baratom az aki minden miatt hisztizik, es ha felmerul egy problema nem lehet vele megbeszelni mert megsertodik, es miutan lenyugodott azt mondja ne akarjam elorol kezdeni. ezek mellett nagyon feltekeny tipus, es semmit nem visel el rajtam, amin mas pasiknak megakad a szeme. ezek miatt csak gyulnek bennem a dolgok, es egyre jobban idegesit. szerintetek mit csinaljak?

18/L es 22/F

2013. dec. 29. 12:50
 1/10 anonim ***** válasza:
A barátod azt tehet meg veled, amit megengedsz neki. Te is tudod a választ, hogy mit csinálj.
2013. dec. 29. 12:52
 2/10 Költőnő? ***** válasza:
valszeg önmagában nem biztos vmiért, de ezen te max segíteni tudsz, változtatni nem :(
2013. dec. 29. 12:52
 3/10 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele. mondd a szemébe, hogy nagyon szereted és soha nem csalnád meg, ha innentől féltékenykedik, akkor elhagyod vagy inkább ne találkozzatok több napig, mert így téged kikészít. (szünet, gondolkodási idő, nem tudom minek hívd)
2013. dec. 29. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de ez csak rosszabb lesz.
2013. dec. 29. 13:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell összejönni idióta pasival.
2013. dec. 29. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Én sehogy nem viselem, ugyanis már az ismerkedéskor figyelem a jeleket, és ha egy pasi hisztis, játszmázós, féltékeny, akkor nem is akarok vele kapcsolatot.
2013. dec. 29. 14:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de az én párom felnőtt férfiként viselkedik és soha nem hisztizik...
2013. dec. 29. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Dobd ki, tényleg rosszabb lesz.
2013. dec. 29. 15:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Eldontottem, hogy valasztasi lehetoseget adok neki. Vagy abbahagyja, vvagy mehet amerre akar. Mast nem tudok csinalni. Nem hagyom, hogy kikeszitsen.
2013. dec. 31. 09:16
 10/10 anonim ***** válasza:
ha nem írod h pasi, azt hiszem nőről van szó
2014. jan. 3. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!